ILYEN KÖNNYŰ ELRABOLNI EGY GYEREKET!

ILYEN KÖNNYŰ ELRABOLNI EGY GYEREKET!
loading...

Ez a videó megmutatja hogy mennyire könnyű elrabolni egy gyereket, még akkor is ha a szülők arra tanítják hogy ne álljanak szóba idegenekkel.

Akár egy kiskutya is elég ahhoz, hogy a rablók gyorsan rávegyék a gyerekeket arra hogy velük menjenek.

„Akár egy megosztás is életet menthet” ezt írja a videója alá az a férf,i aki magát a videót készítette. A férfi kíváncsi volt arra hogy mennyire könnyű elrabolni a gyerekeket ezért úgy döntött hogy tesz egy próbát.

A fiatalember azt találta ki, hogy kisgyermekekkel végez kísérletet: kideríti mennyire óvatosak, meddig tartják magukat a szülői intéshez, hogy nem álljanak szóba ismeretlenekkel. Elég-e például egy aranyos kiskutya ahhoz, hogy minden elővigyázatosságot feledve elsétáljanak egy vadidegennel?

loading...

A férfi persze először odamegy a gyerekek szüleihez és engedélyt kér tőlük arra hogy elvégezze a kísérletet. A szülők persze úgy gondolják hogy a gyerek úgysem meg el majd a férfivel hiszen mindig mondják nekik hogy ne álljanak szóba idegenekkel. De vajon elég egy kiskutya ahhoz hogy ezt el is felejtsék?

A férfi pedig egyszerűen odasétál a gyerekekhez, megmutatja nekik az állatot, kéri, hogy találják ki a kutyus nevét, majd néhány másodperc múlva azt ajánlja, még több kiskutyát mutat, ha gyermek vele megy. Az édesanyák a távolból döbbenten nézik a fejleményeket.

Ha ez a videó megdöbbentett, kérlek oszd meg, hogy minnél többen lássák!

Read previous post:
MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT.
MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT

MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT [cn-social-icon] R. Patrikot hosszú időn keresztül szinte a fél ország...

ÚJRA NAGY FÖLDRENGÉS NEPÁLBAN!
ÚJRA NAGY FÖLDRENGÉS NEPÁLBAN!

Ismét nagy földrengés volt Nepálban, és most is vannak halálos áldozatok. [cn-social-icon] Újra nagy erejű, a Richter-skála szerinti 7,4-es fokozatú...

Close