MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT

MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

R. Patrikot hosszú időn keresztül szinte a fél ország kereste. Sokan azt gyanították, hogy egy ukrán szervkereskedő rabolta el, mert az utoljára róla készült felvételen egy ismeretlen ukrán férfival tűnt fel, aki kamionosnak adta ki magát.Honlapunkon is több alkalommal közöltük a felhívást, melyben arra kértük a közösségi hálók felhasználóit, hogy megosztással segítsék az eltűnt fiú utáni kutatást.

Vasárnap tudta meg a Blikk, hogy minden valószínűség szerint Patrik holttestére bukkantak egy gyáli kútban, amely mindössze pár méterre volt Patrikék házától.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A család hétfőn megerősítette a szörnyű hírt.

"Nem tudtam segíteni rajta"

A család hétfőn, kora reggel erősítette meg, hogy Patrik elhunyt. Az édesapa azóta megszólalt a Blikknek is. „Borzalmas érzés, hogy alig pár méterre a házunktól bajba került a fiam, és én nem tudtam segíteni rajta” – nyilatkozta István, aki azóta elérhetetlen. A hírek szerint fia zokniját látta meg a kútban, az alapján azonosította Patrikot.

A család üzenete:"Kedves Mindenki! Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Patrik sajnos elhunyt. Kérek mindenkit, hogy a családot méltó tisztelettel illesse meg, és ne a Facebookról, tőlünk akarjon informálódni. Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában kivette a részét a keresésből”

Az esetet azóta rekonstruálták, és az alapján a rendőrség kizárja az idegenkezűséget.

Minden valószínűség szerint Patrik ittas állapotban haza szeretett volna jutni, de mivel a kapujuk zárva volt, megpróbált átmászni rajta. A szülők által korábban megtalált cipőt ekkor veszíthette el.

Mivel nem járt sikerrel, ezért a szomszéd kerítésénél mászott át, és egy kút peremére állt fel. Ekkor veszíthette el az egyensúlyát, és így eshetett a kútba. A NetExtra szerkesztősége részvétét fejezi ki a családnak. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás