UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA

UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA.

UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA

Az oroszországi Obnyinszkban éjjel egy csecsemőt kitettek egy lépcsőházi bejárat elé.

A babát csak egy kartondoboz védte a zord hidegtől. Ebben a lépcsőházban lakik Mása a macska, akit a ház lakói már régóta közösen etetnek és gondoznak.

A hosszúszőrű macska felfedezte az összefagyott csecsemőt, bemászott mellé a dobozba és hangos nyávogásba kezdett, hogy segítséget hívjon.Az egyik lakó felébredt a hangos nyávogásra, azt hitte, hogy baja esett a cicának, ezért kiment, hogy megkeresse. Ekkor talált rá a csecsemőre.

“Képzelhetik, mennyire megdöbbentem, amikor megláttam, hogy egy kisbaba fekszik mellette a dobozban” nyilatkozta a Central European News-nak Irina Lavrova.

A csecsemőt haladéktalanul kórházba szállították és alapos kivizsgálásnak vetették alá. Szerencsére kiderült, hogy nem szenvedett maradandó károsodást. A kórház szóvivője elmondta, hogy csak néhány óráig lehetett a csecsemő az utcán.

Mása cicát azóta hősként ünneplik a lakótelepen. Mindenki rendkívül büszke rá, ezért kényeztetik, és a kedvenc ételeivel halmozzák el. A felelőtlen szülő kilétéről nem érkeztek hírek.

loading...A hír az interneten is megjelent, és vele kapcsolatban született néhány érdekes olvasói észrevétel:

  • A macskák mindig megérzik, hogy mikor van szükség rájuk. Mikor vagy bánatos, szomorú, esetleg összetört, és akkor, ha bottal ütnéd, akkor is oda menne hozzád dorombolni és vigasztalni.
  • Ez így igaz, mert mikor sírtam, hozzám szalad a cicám azt se tudta, hogy mit csináljon, szaglászta az arcom, hogy mi ez az új hang, hozzám bújt és szemmel láthatóan ijedt volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások