UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA

UTCÁRA DOBOTT CSECSEMŐ ÉLETÉT MENTETTE MEG EGY MACSKA

Az oroszországi Obnyinszkban éjjel egy csecsemőt kitettek egy lépcsőházi bejárat elé.

A babát csak egy kartondoboz védte a zord hidegtől. Ebben a lépcsőházban lakik Mása a macska, akit a ház lakói már régóta közösen etetnek és gondoznak.

A hosszúszőrű macska felfedezte az összefagyott csecsemőt, bemászott mellé a dobozba és hangos nyávogásba kezdett, hogy segítséget hívjon.Az egyik lakó felébredt a hangos nyávogásra, azt hitte, hogy baja esett a cicának, ezért kiment, hogy megkeresse. Ekkor talált rá a csecsemőre.

“Képzelhetik, mennyire megdöbbentem, amikor megláttam, hogy egy kisbaba fekszik mellette a dobozban” nyilatkozta a Central European News-nak Irina Lavrova.

A csecsemőt haladéktalanul kórházba szállították és alapos kivizsgálásnak vetették alá. Szerencsére kiderült, hogy nem szenvedett maradandó károsodást. A kórház szóvivője elmondta, hogy csak néhány óráig lehetett a csecsemő az utcán.

Mása cicát azóta hősként ünneplik a lakótelepen. Mindenki rendkívül büszke rá, ezért kényeztetik, és a kedvenc ételeivel halmozzák el. A felelőtlen szülő kilétéről nem érkeztek hírek.A hír az interneten is megjelent, és vele kapcsolatban született néhány érdekes olvasói észrevétel:

  • A macskák mindig megérzik, hogy mikor van szükség rájuk. Mikor vagy bánatos, szomorú, esetleg összetört, és akkor, ha bottal ütnéd, akkor is oda menne hozzád dorombolni és vigasztalni.
  • Ez így igaz, mert mikor sírtam, hozzám szalad a cicám azt se tudta, hogy mit csináljon, szaglászta az arcom, hogy mi ez az új hang, hozzám bújt és szemmel láthatóan ijedt volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás