AUTÓSOK VIGYÁZAT! ÉLESEDNEK A SZUPERTRAFFIPAX RENDSZEREK. MUTATJUK, HOL FIGYELNEK!

AUTÓSOK VIGYÁZAT! ÉLESEDNEK A SZUPERTRAFFIPAX RENDSZEREK. MUTATJUK, HOL FIGYELNEK!
loading...

AUTÓSOK VIGYÁZAT! ÉLESEDNEK A SZUPERTRAFFIPAX RENDSZEREK. MUTATJUK, HOL FIGYELNEK!

[good_old_share]

A „Nagy Testvér” április 5.-től hivatalosan is mindent lát, és már bírságol is!

 

Figyelem! A cikk alján megtalálod a fix telepítésű traffipax-térképet, és a részletes, országos listát is!A VÉDA közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok élesednek, és az előzetes figyelmeztetés alapján megkezdik a működésüket.

A „Szupertraffipax” rendszerrel már több cikkben is foglalkoztunk. Szemléletes videóval bemutattuk a működési elvüket, és azt is, hogy a rendszer élesítése után szabálysértés esetén mennyivel „mázsálják” meg az autósokat.

A hivatalos közlés szerint az új kamerarendszer a sebességmérés mellett – a többi között – forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak.

loading...

Figyeli például, ha valaki megszegi a behajtási tilalmat, átlépi a záróvonalat, de dokumetálja azt is, ha valaki nem köti be a biztonsági övet vagy szabálytalanul a buszsávot használja..de-amint az a videóból kiderül, ennél sokkal többre is képes. Érdemes megnézni afelvételt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mivel a rendszer teljes egészében elkészült, ezért most bemutatjuk, hogy az ország területén pontosan hol találhatóak a fix telepítési pontok. Az autósoknak ezentúl valóban érdemes óvatosan vezetni!

IDE KATTINTVA megnézheted a térképet.IDE KATTINTVA pedig megnézheted a részletes fix telepítési pontokat.

 

Oszd meg ezt az információt autós ismerőseiddel. Sokan hálása lesznek érte!

Tisztelt Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Read previous post:
TERRORTÁMADÁS KOSZOVÓBAN
TERRORTÁMADÁS KOSZOVÓBAN

Terrortámadás történt Koszovóban. [good_old_share] Egyenlőre nem tudni, hogy kik az elkövetők. Mostanában ha támadás történik, akkor mindenki arra a bizonyos...

FURCSA LÉNYT VIDEÓZTAK LE A TEMZÉBEN
FURCSA LÉNYT VIDEÓZTAK LE A TEMZÉBEN

Egy furcsa lényt videóztak le a Temzében. [good_old_share] Először a Facebookra töltötték fel a videót, majd később felkerült a Youtubera...

Close