A VÉN KECSKE ÉS AZ IKERLÁNYOK KALANDJA

A VÉN KECSKE ÉS AZ IKERLÁNYOK KALANDJA

 

Ismerjük a mondást: vén kecske is megnyalja a sót.

Valószínű, hogy így gondolta a 84 éves New York-i Paul Aronson is, aki egy olyan honlapon keresztül ismerkedett meg a 17 éves Shaina Fosterrel, amelyen keresztül "gyönyörű, sikeres emberek kölcsönösen előnyös kapcsolatokat" alakíthatnak ki.Természetesen Mr. Aronson nem a szerelmet kereste, hanem gyönyörű, és fiatal ikrekre vadászott a honlapon. Meg is találta őket.

Shaina és ikertestvére is pontosan tudták, hogy milyen egy „tisztességtelen ajánlat”, ezért Mr. Aronsonnak nem kellett nagyon megerőltetnie magát, hogy elmagyarázza a lányoknak, hogy mit szeretne tőlük.

Először hármasban megvacsoráztak egy drága étteremben, majd az úriember lakásra hívta a fiatal hölgyeket.

Először csak játszadoztak, majd miután belemelegedtek a játékba, Mr. Aronson fantáziája egyre inkább elszabadult.

Ez után a játék hamar rémálommá vált az öreg számára. "Olyat kért tőlem, amit nem akartam megtenni" – szólt Shaina vallomása. "Csúnya, öreg és undorító volt. Megkötöztem, elvettem a pénzét és elmentünk"

Az ikrek szépen profitáltak a kalandból. 420 dollárt és egy hitelkártyát loptak ki a tehetetlen úr pénztárcájából, amivel még aznap összevásároltak egy rakás sminket (!)A büntetőeljárást személyi szabadság megsértése és rablás miatt indították meg. Bár fiatalkorúak, az öregúr ellen nem indul eljárás, mivel a beleegyezési korhatár New York államban épp 17 év.

Így Mr. Aronson nem csak egy felejthetetlen kalanddal, hanem 420 dollárral is szegényebb lett.

Szólj hozzá

Hozzászólás