VALLOMÁST TETT A MERÉNYLŐ, NEM BRÜSSZEL VOLT AZ EREDETI CÉLPONT

VALLOMÁST TETT A MERÉNYLŐ, NEM BRÜSSZEL VOLT AZ EREDETI CÉLPONT
loading...

Elfogták a harmadik Brüsszeli merénylőt, aki aztán vallomást tett a hatóságoknak.

[good_old_share]

Kiderült, hogy nem Brüsszel volt az eredeti célpont, hanem ismét Franciaország.

Ismét kiderült néhány részlet a Brüsszeli támadásról, ami segíthet a hatóságoknak a nyomozásban. A merényletben résztvevő három férfi közül az egyikük nem robbantotta fel magát, hanem elmenekült, és őt most elkapták, aztán a rendőrségen vallomást tett.

A terrortámadásban 32-en vesztették életüket. Szintén ez a szervezet csinálta a tavaly novemberben történt Franciaországi merényletet is, ahol 130 áldozat volt.

loading...

A Férfi elmondta a hatóságoknak, hogy az eredeti célpont ismét Franciaország volt, azonban Abdeslam elfogása az egész tervet keresztülhúzta, így Brüsszelben hajtották végre a merényletet. Az is kiderült még korábban, hogy a most elfogott merénylőnek a Párizsi támadásokhoz is köze volt, azonban akkor a háttérből dolgozott valószínűleg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi azt is beismert, hogy ő volt a fehér kalapos merénylő, aki nem robbantotta fel magát, hanem elmenekült.

Az viszont egy kicsit ciki, hogy a Brüsszeli támadások után az összes „szakértő” arról beszélt, hogy a szervezet nem véletlenül éppen Brüsszelben robbantott, hiszen ennek „szimbolikus értéke van”erre kiderül, hogy semmi ilyesmi nem volt benne.

Sajnos egy ilyen esetnél rögtön megjelennek a nagy szakértők, akik megmagyarázzák, hogy bizony mi miért is volt, és miért pont akkor, na meg persze miért pont úgy, és miért pont ott. Aztán mikor kiderül, hogy semmi sem úgy van, ahogyan ők mondták, akkor ezek a nagy szakértők eltűnnek.

Read previous post:
FURCSA OBJEKTUMOKRA BUKKANTAK A SIVATAGBAN - VIDEÓ
FURCSA OBJEKTUMOKRA BUKKANTAK A SIVATAGBAN – VIDEÓ

Furcsa objektumokra lettek figyelmesek a google earth-et kémelő emberek. [good_old_share] Furcsa objektumokat fedeztek fel, a sivatagban. A furcsa objektumokról egyenlőre...

MEGALÁZTÁK A VIRÁGÁRUS NÉNIT, AZ EGÉSZ INTERNET FELHÁBORODOTT
MEGALÁZTÁK A VIRÁGÁRUS NÉNIT, AZ EGÉSZ INTERNET FELHÁBORODOTT

Megaláztak egy 84 éves virágárus nénit a közteresek, most az egész internet mellé állt. [good_old_share] A néni a lánya gyógyszereire...

Close