TIBETI GYÓGYTEA

TIBETI GYÓGYTEA

A tibeti gyógyászat világszerte híressé vált, hiszen köztudott hogy a tibetiek nagyon sokáig élnek és egészségesek is, és rengeteg titkos gyógyászati eszközük van.

 

A tibeti gyógyászat világszerte híressé vált, hiszen köztudott hogy a tibetiek nagyon sokáig élnek és egészségesek is, és rengeteg titkos gyógyászati eszközük van. A teáktól kezdve a különböző orvoslásokig mindent használnak, és nagyon nehezen fedik fel titkaikat.

Azok az emberek akik a gyógyászattal foglalkoznak nagyon szeretik a tibeti módszereket, és népszerűsítik is azokat a hatékonyságuk miatt. Most egy tibeti gyógytea receptjét hozták nyilvánosságra.

Ezt a teát nagyon régóta használják a tibetiek hiszen nagyon jótékony hatású. Javítja a vérkeringést, tisztítja a vért, csökkenti a szívbetegség kockázatát, tisztítja a vesét és még rengeteg jótékony hatással rendelkezik. A tibetiek is naponta fogyasztják sok más teával együtt, és rengeteg jóékony hatása miatt a tibetien élethosszabbító teának hívják.

Kapcsolódó anyag: IGAZI CSODASZER – A ROOIBOS TEA. Többen is állítják, hogy igazi csodaszer
Gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, található benne kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, valamint réz. Számtalan problémánkra megoldást jelenthet…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/igazi-csodaszer-a-rooibos-tea/

Szükség lesz 2 liter vízre, 5 gramm reszelt gyömbérre, 2 kanál frissen facsart citromlére, 2 kanál mézre, egy csipet cayenne borsra, egy csipet ánizsra.

loading...

A vizet tegyük oda főni, hagyjuk, hogy lobogjon 5 percig, majd vegyük le a tűzről és hagyjuk, hogy hűljön le egy kicsit. Ezután minden összetevőt bele kell tenni, és utána addig kell állni hagyni, amíg teljesen ki nem hűl. Azért fontos, hogy ne akkor tegyük bele a szükséges hozzávalókat a vízbe, mikor forr, mert úgy a jótékony hatóanyagok elvesznek, csak akkor tegyük bele, mikor már nem lobog.

Ezt a teát egész nap ihatjuk, és étkezés előtt fél órával érdemes meginni belőle egy kispohárral. A teakúrát tíz napig ajánlott végezni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások