UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN

UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN.

UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN

A felvételt készítő vadászpilóta éppen Arizona légterében járőrözött, amikor észlelte, hogy ismeretlen eredetű objektumok is a körzetben tartózkodnak. A fedélzeti kamera is megörökítette az eseményeket, melyeket a légierő egészen mostanáig nem hozott nyilvánosságra.Az esemény ugyanis még 1997 márciusában történt, de miután a légierő kutathatóvá tette az anyagot, csak a napokban került fel a legnagyobb videó-megosztó portálra.

A videón jól látható, hogy a légierő vadászgépei járőröznek, majd hirtelen egy sor éles fényt kibocsájtó idegen légi jármű jelenik meg. A pilóták egybehangzó jelentései szerint megpróbáltak utánaeredni az idegen objektumoknak, de mire észbe kaptak, már csak hűlt helyüket találták. A jelentés kitér arra a fontos részletre is, miszerint az objektumokat a radarok sem észlelték.

A pilóták a jelentéseikben kitértek arra is, hogy olyan érzésük volt, mintha ezek az ismeretlen eredetű tárgyak úgy játszanának velük, mint "macska az egérrel", mozgásuk, rendkívül gyors irányváltásaik az emberi technika számára követhetetlenné tette őket. Előfordult olyan is, hogy az egyik pillanatban még egy adott ponton volt egy jármű, a másik pillanatban pedig már máshol tünt fel.

Ilyen körülmények között természetesen érthető a kölönböző országok haderejének titkolózása az ismeretlen eredetű járművekkel kapcsolatban, hiszen rendkívül kellemetlen annak beismerése, hogy gyakorlatilag létezik olyan technológia, amellyel szemben védtelen, és kiszolgáltatott lehet egy fejlett ország.

loading...

Az eset kapcsán felkérték David Collins amerikai oknyomozó újságírót, hogy derítse ki mi is történhetett valójában, de ez idáig eredményről még nem számolhatunk be.

Valamivel később civilek is készítettek olyan felvételeket, melyeken állítólag ugyan ezek az objektumok láthatóak. Az alábbi videón ezt láthatjuk.Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások