PATAKY ATTILA ÚJABB UFO TÖRTÉNETE

loading...

Pataky Attila sokszor meséli az ufo-s történeteit, amit sokan elhisznek de mégtöbben kinevetik érte. Legutóbb például azt mesélte el, hogy találkozott egy amerikai barátjával aki magával hozott két födönkívülit, aztán elmesélte azt is hogy a barátja járt a marson egy energiaűrhajó segítségével.

Mint elmondta, nyáron találkozott egy amerikai barátjával, aki hosszú ideig volt a NASA munkatársa, a látható és láthatatlan dolgok iránti érdeklődését pedig jól ismeri.

“Azt üzente, hogy olyan ajándékot ad nekem, amit soha nem felejtek el."

"Elvittek egy hatalmas nagy lakóparkba, és leültettek egy bolt elé, mikor megjelent három alak. Az egyik a barátom volt, a másik kettő már az első pillanatban furcsa volt nekem. Éreztem a rázkódást, a rezgést, amit akkor érzek, amikor itt vannak a közelben.”

loading...

“Izgatottan kérdeztem a barátomtól, ez ugye nem az, amire gondolok? És abban a pillanatban átküldte a gondolatait, hogy nyugodjak meg, ez az ő nagy ajándéka. Ők földönkívüliek voltak, nekem pedig összeugrott a gyomrom, ránéztem az egyikre, és elkezdtünk kommunikálni” – idézte fel élményeit.

Azt mesélte, hogy telepatikus úton kommunikáltak, és a legfontosabb kérdésekre választ kapott tőlük.

“Életem egyik legfurcsább élménye volt, kívülről már, hála istennek, simogattak jó sokszor földönkívüliek, de most belül végigsimított egy érzés, ami fantasztikus volt. Megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy az univerzum váltópénze a szeretet, és mondták, hogy igaz. Nem érdekelt, hogyan közlekednek, és mikor érkeztek, csak az emberiségre vonatkozó kérdéseket tettem fel.”

“Zavaros a létezésünk, ezért olyanokat akartam megtudni tőlük, amikbe lehet kapaszkodni. Barátom, Opál Sándor járt a Marson egy energiaűrhajó segítségével, ő még többet tudna mesélni az idegen civilizációk életéről” – Mindezt a Frizbiben mesélte.

Szólj hozzá

Hozzászólás