MEGTÁMADJÁK AMERIKÁT? MÉGIS BEMUTATJÁK AZ ÉSZAK-KOREAI BOTRÁNYFILMET!

MEGTÁMADJÁK AMERIKÁT? MÉGIS BEMUTATJÁK AZ ÉSZAK-KOREAI BOTRÁNYFILMET!
loading...

MEGTÁMADJÁK AMERIKÁT? MÉGIS BEMUTATJÁK AZ ÉSZAK-KOREAI BOTRÁNYFILMET!

A hackerek támadással fenyegették meg nem csak a Sony Pictures filmstúdiót, hanem Az Interjú (The Interview) című filmvígjátékot bemutató mozikat is.

Az észak-koreai vezető megölésére szőtt összeesküvésről szóló vígjátékot mégis bemutatják az Egyesült Államokban, miután a Sony Pictures filmstúdió engedélyezte az amerikai moziknak, hogy műsorra tűzzék a botrányfilmet.

A filmvígjáték történetében két amerikai újságíró megbízást kap a CIA-tól, hogy öljék meg az észak-koreai vezetőt, Kim Dzsong Unt. Úgy tűnik, hogy ezt Észak-Korea nem nézte tétlenül, és válaszlépésként támadással fenyegették meg a filmet bemutató mozikat és a filmstúdiót is.

Bár az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Észak-Koreát vádolta meg a kalóztámadás elkövetésével, az visszautasította a feltételezést.

Az ügy előzménye, hogy a Sony Pictures egy hete lemondta a film bemutatását, mivel a számítógépes rendszerét november végén feltörő hackerek támadással fenyegették meg azokat az amerikai mozikat, amelyek műsorukra tűzik a filmet.

loading...

A Sony és az öt legnagyobb filmforgalmazó múlt heti “visszalépése” nagy felháborodást okozott az Egyesült Államokban. A kellemetlen ügy kapcsán megszólalt az elnök, Barack Obama, az ENSZ amerikai nagykövete, Samantha Power, valamint több hollywoodi sztár és a Pen-klub is.

Az eset kapcsán újabb fejlemény, hogy Phenjan arra kérte Washingtont, hogy a két ország közösen vizsgálja ki a kellemetlen ügyet. Washington viszont ezt a kérést elutasította. Mi viszont kíváncsian várjuk a filmet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
PATAKY ATTILA ÚJABB UFO TÖRTÉNETE
PATAKY ATTILA ÚJABB UFO TÖRTÉNETE

Pataky Attila sokszor meséli az ufo-s történeteit, amit sokan elhisznek de mégtöbben kinevetik érte. Legutóbb például azt mesélte el, hogy találkozott...

UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN.
UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN

UFO AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉGTERÉBEN A felvételt készítő vadászpilóta éppen Arizona légterében járőrözött, amikor észlelte, hogy ismeretlen eredetű objektumok is...

Close