VAJON EGY HAJLÉKTALAN APÁNAK? VAGY EGY HAJLÉKTALAN DROGOSNAK ADAKOZNAK TÖBBEN? – VIDEÓ

VAGYON EGY HAJLÉKTALAN APÁNAK? VAGY EGY HAJLÉKTALAN DROGOSNAK ADAKOZNAK TÖBBEN?
loading...

Ismét egy nagyon meglepő videóra bukkantunk. Vajon egy hajléktalan drogosnak, vagy egy apának adakoznak többen?

[cn-social-icon]

Hajléktalannak lenni bizony szörnyű dolog, és hihetetlen hogy az emberek mennyire átgázolnak az ilyen embereken. Sokszor még nevetnek is rajtuk, pedig fogalmuk sincs, hogy hogyan kerültek az utcára.

Coby Persin elhatározta, hogy próbára teszi az emberek segítőkészségét, és kíváncsi volt, hogy egy drogosnak vagy egy apának adnak e többen. Meglepő dolgot tapasztalt.

loading...

A kísérlet lényege a következő, a férfi kiült kétszer 1 órára hajléktalannak öltözve az utcára. Mindkét alkalommal más feliratú táblát vitt magával.

Először drogosnak adta ki magát és a táblán ez állt: Hajléktalan vagyok, és pénzre van szükségem, hogy füvet, drogokat és alkoholt vegyek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

A második esetben egy hajléktalannak álcázott kislánnyal ült ki, és ez állt a táblán: Egyedülálló, hajléktalan apuka vagyok, pénzre van szükségem, hogy megéljen a családom.

A videó nagyon meglepő eredménnyel ér véget.

Szerinted ki kap többet?

[cn-social-icon]

Read previous post:
EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE
EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE-VIDEÓ!

Egy Kínai rendőr nagyon hősies tettet hajtott végre. Saját testével védte az öngyilkosságra készülő férfit. [cn-social-icon] A saját testével enyhítette...

BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!
BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!

Azért vertek meg egy Szegedi lányt, mert barátját bevándorlónak nézték. [cn-social-icon] A pár és a lány bátyja éppen egy fesztiválról...

Close