ÚJABB MIGRÁNS LÁZADÁS FRANCIAORSZÁGBAN – VIDEÓ

loading...

Újabb migráns lázadás tört ki Franciaországban.

Számunkra érthetetlen, hogy az alábbi felvételeket miért nem adják le a híradókban. Osszuk ezt a videót, mert a média hallgat róla.

A helyzet folyamatosan fokozódik Franciaországban, és senki sem tudja, hogy mikor lesz vége, és azt sem, hogy mi lesz a vége.

Amikor megindultak a migránsok Európa felé, már sokan féltek, és féltették a hazájukat is, persze akkor még rengetegen voltak, akik be akarták őket fogadni. Sajnos ahogy telik az idő, egyre inkább azt látni, hogy a migránsok kisajátítanak maguknak bizonyos területeket, és egyre erőszakosabbak.
loading...

Már több összecsapásuk is volt a rendőrökkel, és most egy újabb történt Franciaországban. A helyiek rettegnek a menekültektől, és sokan Franciaország bukásáról beszélnek.

Ez a videó május 27.-én került fel az internetre, és természetesen hatalmas felháborodást váltott ki. A menekültek összecsaptak a rendőrökkel, és talán ez az eddigi legdurvább összecsapás ami történt.

A legszomorúbb az egészben az, hogy a média hallgat az esetről, pedig a videót látva az az ember első gondolata, hogy ez miért nem megy a híradókban és más helyeken.

A menekültek üvegekkel, kövekkel és vassal támadtak a rendőrökre, de voltak olyanok is, akik meggyújtott tárgyakat dobáltak rájuk. A rendőrség pedig könnygázt vetett be.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hogy a lázadás pontosan miért tört ki azt nem tudni, és azt sem hogy hány sérült volt, de a helyiek nagyon rettegnek és sokan már az utcára sem mernek kimenni.
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk frissítéseiről húzd az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
Szólj hozzá

Hozzászólás