A MEGSZÁLLÁS – AVAGY EZ MÁR HADIÁLLAPOT?

A MEGSZÁLLÁS – AVAGY EZ MÁR HADIÁLLAPOT?
loading...

A MEGSZÁLLÁS – AVAGY EZ MÁR HADIÁLLAPOT?

Az alábbi írás komolyan megosztja az internetes közvéleményt. Az irás után egy érdekes hozzászólás is olvasható.

[cn-social-icon]

Ma reggel, Kecskemét határában egy szakasznyi színes bőrű, katonaköteles korú férfit tartóztatott föl a rendőrség az 5-ös út mentén.

Egy nő, vagy gyermek sem volt köztük!

Vajon egy diverzáns egység tagja azt mondja-e majd, hogy "azért jöttem, hogy megmérgezzem az ivóvizetek/fölrobbantsam a transzformátor állomást/túszul ejtsek egy busznyi iskolást"? Vagy azt állítja, hogy szegény üldözött fogorvos/mérnök/tanár…

Csak éppen a papírjait hagyta el menet közben.

loading...

A gyengeségünket használják ki. Azt a fajta gyengeséget, amely azt mondatja velünk, hogy segítünk az üldözötteken. Megtalálták a gyenge pontunkat.

A rendőrség és a honvédség összlétszáma nem éri el a 80 ezer főt – és ebben már a polgári szolgálatosok, irodisták is benne vannak. Ezzel szemben naponta 1000 katonaköteles korú férfi szivárog be az országba, olyan helyekről, ahol évek óta háború van, a gyerekeket is az ölésre tanítják és ezerszám mészárolják le a keresztényeket.

Pár héten, hónapon belül többen lesznek, mint a védelmünkre hivatottak.

Ezt elhallgatni, bagatellizálni nem hiba, hanem árulás.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát. 1541. augusztus 29-én a törökök szép csöndben, kis csoportokban jutottak föl a budai várba: azt mondták, csak meg akarják nézni a várat. Aztán összeverődtek, megszállták a stratégiai fontosságú helyeket és az őrség azon részét, aki észbe kapott; megölték. Másfél évszázadig nyomorították meg a hazát.

A magam részéről látok párhuzamot. – Szilárd Szilágyi

És egy hozzászólás:

 

Nem lehet eleget tanulni a történelemből!  Erényeinkből, hibáinkból egyaránt.

Mi mindig tartottuk a hatunk, védtük a keresztyen Európát! Nemhogy engedtük volna tovább a tatárt, törököt…nem, mi Zrínyisen , nagy gálánsan inkább meghaltunk másokért is.

A világháborúk sem a mi ügyeink voltak. Es mondjuk a lengyel sorstársakat leszámítva ki segített rajtunk? Ezeket a szerencsétleneket engedni kell minél tovább, ölbe vinni nyugat fele, az egykori gyarmatositok küszöbére letenni.

De nem! Láttam olyat, hogy hatóságok a vonatról rangattak le őket…totojgatjátok, gyógyítgatjátok, pátyolgatjátok őket, s úgy sem jó!

Batu kan most röhög a markában, ha valahonnan ide lat erre az oktondi népre! [cn-social-icon]

Read previous post:
VAGYON EGY HAJLÉKTALAN APÁNAK? VAGY EGY HAJLÉKTALAN DROGOSNAK ADAKOZNAK TÖBBEN?
VAJON EGY HAJLÉKTALAN APÁNAK? VAGY EGY HAJLÉKTALAN DROGOSNAK ADAKOZNAK TÖBBEN? – VIDEÓ

Ismét egy nagyon meglepő videóra bukkantunk. Vajon egy hajléktalan drogosnak, vagy egy apának adakoznak többen? [cn-social-icon] Hajléktalannak lenni bizony szörnyű...

EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE
EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE-VIDEÓ!

Egy Kínai rendőr nagyon hősies tettet hajtott végre. Saját testével védte az öngyilkosságra készülő férfit. [cn-social-icon] A saját testével enyhítette...

Close