GYORSÍTS! TITKOS OPCIÓ, AMELLYEL FELGYORSÍTHATOD TELEFONOD, TÁBLAGÉPED

GYORSÍTS! TITKOS OPCIÓ, AMELLYEL FELGYORSÍTHATOD TELEFONOD, TÁBLAGÉPED.
loading...

GYORSÍTS! TITKOS OPCIÓ, AMELLYEL FELGYORSÍTHATOD TELEFONOD, TÁBLAGÉPED

[cn-social-icon]

A NetExtra oldalain már több cikkben foglalkoztunk olyan kérdésekkel, problémákkal melyek mobileszközeinket érinthetik.

 

Most egy trükköt mutatunk be, amellyel az Android rendszerű mobileszközünket gyorsíthatjuk fel, így érezhetően sokkal gyorsabban reagál majd az általunk adott utasításokra.Ehhez nem kell mást tennünk, mint a rendszer beállításai között jól elrejtett „titkos” opciót előcsalogatni, és aktiválni ezt a funkciót.

Első lépésként meg kell találnunk a Developer options menüt a készülékünkön, melyet jól elrejtettek a fejlesztők. Kattintsunk a Settings (Beállítások) menüre, és itt keressük meg az About phone (esetleg About device) szekciót. A Build number opciót nyomjuk le hétszer egymás után, mire feltűnik a Developer mode enabled (fejlesztői mód engedélyezve) felirat.

loading...

Ha most visszalépünk a beállítások  ( Settings ) menüre, akkor feltűnik egy új opció. Developer options. Ez a fejlesztői mód.

Az új opcióba belépve tekerjük lefelé a menüpontokat, amíg eljutunk a Window animation scale, a Transition animation scale és az Animator animation scale pontokhoz.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Itt az 1x értéket látjuk beállítva. Érintsük meg sorra az opciókat, mire feltűnik egy ablak, amelyben akár az 5x, sőt a 10x értéket is beállíthatjuk. A gyorsítást a 0,5x-ös beállítással érhetjük el.Ha így teszünk, akkor valószínű, hogy nagyon meg fogunk lepődni, mert érezhetően gyorsabban reagál majd a mobileszközünk a korábbiakhoz képest. Természetesen ezt a beállítást, és opciót mindenki csak saját felelősségére használja!

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Read previous post:
KITETTEK EGY VAK NŐT A MCDONALD'S-BÓL A VAKVEZETŐ KUTYA MIATT!
KITETTEK EGY VAK NŐT A MCDONALD’S-BÓL A VAKVEZETŐ KUTYA MIATT!

Felháborító eset történt a napokban egy Norvégiai McDonald’s-ban. [cn-social-icon] A személyzet távozásra szólította fel a látássérült nőt és kislányát egy...

HALÁLOS KÓROKOZÓKKAL FERTŐZÖTT BEVÁNDORLÓKAT TALÁLTAK!
HALÁLOS KÓROKOZÓKKAL FERTŐZÖTT BEVÁNDORLÓKAT TALÁLTAK!

Halálos vírussal fertőzött bevándorlókat találtak a szűrések során! [cn-social-icon] A helyzet egyre aggasztóbb. Magyarországra érkező regisztrált menedékkérők között szifiliszt, hepatitisz...

Close