KÓRHÁZI ÁGYBAN, AZ ÚT SZÉLÉN HAGYTAK EGY BETEGET BUDAPESTEN!

KÓRHÁZI ÁGYBAN, AZ ÚT SZÉLÉN HAGYTAK EGY BETEGET BUDAPESTEN!

Budapesten egy beteget a kórházi ágyban hagytak az út szélén. Egyenlőre még nem tudni hogy melyik kórházhoz tartozott.

[cn-social-icon]

Csaknem egy órán keresztül hevert egy férfi kórházi ágyában az árnyékba húzva egy forgalmas fővárosi utca járdáján hétfőn. A közelben lévő klinikák egyike sem tudott a betegről, és a mentőknek sem volt ismerős az eset.

Senki sem tudja, hogy mi lett a férfival, körülbelül 1 óra eltelte után eltűnt. Sokan azt mondják azok közöl akik látták az esetet, hogy azért nem mentek oda hozzá, mert azt hitték, hogy kandikamerás átverés.

Nos, reméljük hogy esetleg tényleg kandikamerás átverés volt, hiszen ha ez igaz az felháborító. Azért gondoljuk hogy az eset igaz lehet, mivel ha kandikamerás felvétel lenne akkor nem engedték volna hogy leadják a híradóban is.

loading...

A férfi félmeztelenül, félig betakarva feküdt az ágyban, majdnem egy órán keresztül.

Az eset közelében négy klinika is van, de nem tudnak arról hogy a beteg hozzájuk tartozott volna, sem ők, sem pedig a mentők.

A klinikákról többen látták ugyan az út szélén hagyott embert. Sokan azt hitték, kandikamerás átverés történik, csak egy ember ment oda a beteghez és kérdezte meg tőle hogy szüksége van-e valamire. De azt senki sem tudja hogy mi történt a férfival, a férfi ugyanis 1 óra után eltűnt.

A riportban megszólaltattak egy egészségügyi szakjogászt, aki azt mondta, teljesen extrém és megengedhetetlen, hogy felügyelet nélkül hagyták a férfit.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások