A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET – FELEBARÁTI SZERETET

A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET - FELEBARÁTI SZERETET.
loading...

A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET – FELEBARÁTI SZERETET

Az esettel kapcsolatban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményénye a police.hu honlapon is olvasható.

A hideg elől a templomba menekült a hajléktalan, ráhívták a rendőröketVasárnap este sétált be a hideg elől a bonyhádi templomba egy helyi hajléktalan. Ott elmondta, hogy nagyon fázik, a cipőjének a talpa is levált. A templomban lévők erre felszólították, hogy menjen onnan, mert nem tudják miatta bezárni az épületet. A hajléktalan erre nem volt hajlandó, ezért ráhívták a rendőröket.

Templomba menekült a hideg elől, rendőrök vitték el

A kiérkező járőrök meghallgatták a férfit, akinek felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik. A hajléktalan ebbe beleegyezett, így végül a templomot elhagyva a szekszárdi hajléktalanszállóra került, ahol az intézmény munkatársai befogadták.

loading...

A szűkszavú hivatalos közlemény IDE KATTINTVA olvasható

Több érdekes hozzászólás is olvasható a cikk alatt. Van, aki egyenesen a miniszterelnökhöz zarándokolna, hogy felvilágosítsa a valóságról:

Orbán Viktor ha tudna erről, biztos nem fázna egyetlen éhes kisgyerek sem. Fel kellene menni a Várba a Miniszterelnök Úrhoz, s elmondani neki.És van aki egyenesen a kormány, illetve a koalíciós parnere (KDNP) kereszténységét kérdőjelezi meg: Keresztény kormány?! ezek?

Egy másik hozzászólás: Ha egy ember bekopogna, hogy megfagy ma éjjel, adjak menedéket, akkor (nem élek túl fényes körülményke között) legrosszabb esetben a melléképületben vagy a zárt teraszon csinálok neki egy kis fészket, pokrócból, dobozokból, szőnyegből, van otthon nélkülözhető villanyradiátorom, szóval 1 éjszakára a túlélés megoldható, anélkül, hogy a komfortomat különösebben zavarná.Természetesen megkérném és segítenék neki, hogy hajléktalan szállóra kerüljön, mert befogadni nem tudok hajléktalant, de 1-2 éjszakára életmentő menedéket igen. Ez hogy lehet egyáltalán kérdés?

Read previous post:
HAMAROSAN BUKIK ORBÁN?
HAMAROSAN BUKIK ORBÁN?

HAMAROSAN BUKIK ORBÁN? Nyugtával dicsérd a napot – tartja a régi magyar közmondás. Egy érdekes cikk jelent meg a Népszava...

A HAJLÉKTALANNAK 100 DOLLÁRT ADOTT ÉS MEGLESTE, HOGY MIRE KÖLTI.
A HAJLÉKTALANNAK 100 DOLLÁRT ADOTT ÉS MEGLESTE, HOGY MIRE KÖLTI

A HAJLÉKTALANNAK 100 DOLLÁRT ADOTT ÉS MEGLESTE, HOGY MIRE KÖLTI Egy hajléktalan állt az autóút szélén Los Angelesben és stoppolni...

Close