ÚJSZÜLÖTT LÁNYÁT AKARTA ELADNI AZ UTCÁN, AZÉRT HOGY SEGÍTHESSEN A BETEG FÉRJÉNEK!

ÚJSZÜLÖTT LÁNYÁT AKARTA ELADNI AZ UTCÁN, AZÉRT HOGY SEGÍTHESSEN A BETEG FÉRJÉNEK!
loading...

Egy kínai nő kétségbeesésében a saját lányát árulta az utcán azért hogy pénzt szerezzen a férje kórházi kezelésére.

Az emberek a közösségi oldalon elkezdtek a családnak pénzt gyűjteni, és segítettek is.

A 40-es éveiben járó asszony a neve elhallgatását kérte. A nő azután szánta el magát a nem mindennapi árverésre, hogy a férjét Zhou Guixinget december elején baleset érte. A férfi egy emeletes ház építkezésén dolgozott, mikor rosszul lépett és kizuhant a harmadikról.

Kórházba vitték és sikerült megmenteni az életét de súlyos sérüléseket szenvedett és így hosszabb kórházi kezelésre volt szüksége amire a családnak nem volt pénze.

loading...

„A baleset után a főnököm megígérte, hogy a cég minden kórházi költségemet fedezi majd, ám néhány nap múlva, amikor a részletekről szerettem volna egyeztetni vele, már nem tudtam őt elérni”

Miután elfogyott az összes pénzük, az asszony egy nagyon rossz döntést hozott. A gyerekkel együtt kiment az utcára és árulni kezdte a kicsit:  „Ez volt az egyetlen megoldás, hogy minél hamarabb pénzhez juthassunk”

A család története hamar elterjedt a sajtóban és az interneten, a közösségi oldalakon pedig gyűjteni kezdtek nekik.

„Mostanra több mint 1,27 millió jüan (kínai pénz) gyűlt össze, ami túl sok nekünk”  mondta Zhou Guixing a kínai Sina Newsnak.

A családfő arról is beszélt, hogy a pénz egy részét visszajuttatják az embereknek: 600 ezer jüannal támogatják a helyi jótékonysági szervezeteket, és 500 ezerrel a Vörös Kereszt munkáját.

Amint kiengednek a kórházból, a bankba is elmegyek, hogy megszüntethessem a számlámat. Ez az egyetlen módja, hogy megakadályozzam az embereket a további adományozásban. Már így is túl sokat segítettek” hálálkodott a férfi.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Read previous post:
A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET - FELEBARÁTI SZERETET.
A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET – FELEBARÁTI SZERETET

A TEMPLOMBAN A HAJLÉKTALANRA HÍVTÁK A RENDŐRÖKET - FELEBARÁTI SZERETET Az esettel kapcsolatban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményénye a police.hu...

HAMAROSAN BUKIK ORBÁN?
HAMAROSAN BUKIK ORBÁN?

HAMAROSAN BUKIK ORBÁN? Nyugtával dicsérd a napot – tartja a régi magyar közmondás. Egy érdekes cikk jelent meg a Népszava...

Close