UFO ANYAHAJÓK CHILE HEGYEI FELETT

UFO ANYAHAJÓK CHILE HEGYEI FELETT.

UFO ANYAHAJÓK CHILE HEGYEI FELETT

Többen is anyahajókat filmeztek le a Santiagót övező hegyek fölött. Az esetnek rengeteg szemtanúja volt, és ezek közül többen is videóra vették az eseményt.

Sajnos a várostól, mintegy 10 -11 kilométerre, a várost övező hegyek fölött lebegtek lakatlan területen (viszonylag hosszú ideig) az azonosítatlan hatalmas méretű tárgyak, így a felvételek nem túl élesek.

Az esemény 2014. december 17-én 21:15 körüli időpontban legalább 5 percig zajlott. A felvételeken három nagy, és egy kisebb UFO látszik. A cikk a videó után folytatódik!

Az eset érdekessége, hogy szintén ezen a helyen két évvel korábban, majdnem napra pontosan (2012. december 18-án), mindössze egy nap különbséggel szintén felbukkantak ezek az objektumok. Ezt a városlakók is rendkívül érdekesnek tartják.

Természetesen a szakemberek a rendelkezésre álló vizuális adatok, a szemtanúk, valamint a felvételek alapján méréseket végeztek a tárgyak méretét illetően. Megállapították, hogy az azonosítatlan objektumok mérete megközelítőleg 250 – 300 méter. A cikk a videók után folytatódik!

A szemtanúk arról is beszámoltak, hogy a hatalmas méretű lebegő tárgyak olyan fényt bocsátottak ki magukból, amely eddig ismeretlen volt a szemlélők számára. Meg kell jegyeznünk, hogy a világ különböző pontjain, számos ufo találkozás alkalmával számolnak be a szemtanúk arról, hogy az objektumok különös, az emberi érzékszervek számára ismeretlen fényjelenséget produkálnak.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások