AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?

AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?
loading...

AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?


Az alábbi poszt jelent meg Tián Pál László Facebook oldalán.

 

Ez rendesen kiverte a biztosítékot több Magyar embernél.„.. azokra a magyarokra, akik elmentek külföldre, azokra a Haza építésében, megőrzésében, rendbe tételében, nem számíthatunk. Törölni kell őket…”

 

Tián Pál László: A magyar, gazdasági/kényelmi migránsok kapcsán…

Arra jöttem rá, hogy azokra a magyarokra, akik elmentek külföldre, azokra a Haza építésében, megőrzésében, rendbe tételében, nem számíthatunk. Törölni kell őket. Aki egyszer otthagyott, újra elmegy, ha gond lesz.

loading...

Kár beléjük fektetni bármilyen pénzt, energiát. Kár költeni a hazacsábításukra.Ráadásul, saját gyengeségük magyarázatára az országot, a magyarságot ostorozzák.

Azokat kell segíteni, azokra támaszkodni, akik itthon vannak, itt élnek, ide tartoznak, ide akarnak tartozni.

Mert azé lesz Magyarország, aki teleszüli. S ebben ők, akik a könnyebb élet reményében elmentek, biztosan nem vesznek részt.

Természetesen, lehetőség van hazajönni…mint minden turistának utazni, bárhova. Mert úgyis csak az az érvük, hogy itt (is) költik a megkeresett pénzt.

És ha olvassátok: Auslander raus! Hova mentek tovább?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

És, mert annyira kozmopoliták lettek a kimentek, hát egy amerikai üzenet:"Ne azt kérdezd, mit tehet érted a haza, hanem azt, hogy te mit tehetsz a hazáért" J. F. Kennedy – Tián Pál László.

Te egyetértesz a fent leírtakkal, vagy más a véleményed? Tényleg törölni kellene a külföldön dolgozó Magyarokat? Esetleg még az állampolgárságukat is megvonni?

loading…


Read previous post:
A HÉTVÉGÉN JÖN AZ ÉVSZÁZAD HOLDFOGYATKOZÁSA
A HÉTVÉGÉN JÖN AZ ÉVSZÁZAD HOLDFOGYATKOZÁSA

A hétvégén jön az évszázad holdfogyatkozása. Érdemes lesz kimenni. Péntek este különleges égi jelenségnek lehetünk tanúi. Akkor lesz ugyanis a...

MENNYIRE EGÉSZSÉGTELENEK A KÉZSZÁRÍTÓK?
MENNYIRE EGÉSZSÉGTELENEK A KÉZSZÁRÍTÓK?

Mennyire egészségtelenek a kézszárítók? Ha szoktuk használni, akkor jobb, ha leszokunk róla. A Connecticuti Egyetem kutatói szerint jobban tennénk, ha...

Close