AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?

AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?

AKI KÜLFÖLDRE MEGY DOLGOZNI AZ MÁR NEM IS MAGYAR?

[good_old_share]


Az alábbi poszt jelent meg Tián Pál László Facebook oldalán.

 

Ez rendesen kiverte a biztosítékot több Magyar embernél.„.. azokra a magyarokra, akik elmentek külföldre, azokra a Haza építésében, megőrzésében, rendbe tételében, nem számíthatunk. Törölni kell őket…”

 

Tián Pál László: A magyar, gazdasági/kényelmi migránsok kapcsán…

Arra jöttem rá, hogy azokra a magyarokra, akik elmentek külföldre, azokra a Haza építésében, megőrzésében, rendbe tételében, nem számíthatunk. Törölni kell őket. Aki egyszer otthagyott, újra elmegy, ha gond lesz.

Kár beléjük fektetni bármilyen pénzt, energiát. Kár költeni a hazacsábításukra.

loading...Ráadásul, saját gyengeségük magyarázatára az országot, a magyarságot ostorozzák.

Azokat kell segíteni, azokra támaszkodni, akik itthon vannak, itt élnek, ide tartoznak, ide akarnak tartozni.

Mert azé lesz Magyarország, aki teleszüli. S ebben ők, akik a könnyebb élet reményében elmentek, biztosan nem vesznek részt.

Természetesen, lehetőség van hazajönni…mint minden turistának utazni, bárhova. Mert úgyis csak az az érvük, hogy itt (is) költik a megkeresett pénzt.

És ha olvassátok: Auslander raus! Hova mentek tovább?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/

És, mert annyira kozmopoliták lettek a kimentek, hát egy amerikai üzenet:"Ne azt kérdezd, mit tehet érted a haza, hanem azt, hogy te mit tehetsz a hazáért" J. F. Kennedy – Tián Pál László.

Te egyetértesz a fent leírtakkal, vagy más a véleményed? Tényleg törölni kellene a külföldön dolgozó Magyarokat? Esetleg még az állampolgárságukat is megvonni?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások