MEGFEJTETTÉK, HOGY MI OKOZTA AZ ŰRBŐL ÉRKEZŐ FURCSA RÁDIÓJELEKET

MEGFEJTETTÉK, HOGY MI OKOZTA AZ ŰRBŐL ÉRKEZŐ FURCSA RÁDIÓJELEKET

Megfejtették, hogy honnan érkeztek a furcsa rádiójelek az űrből.

[good_old_share]


Mindenre gondoltak, csak erre nem.

Korábban már megírtuk, hogy a kutatók furcsa, eddig ismeretlen rádiójeleket észleltek a világűrben.A Puerto Ricói Obszervatórium kutatói rögtön találgatni kezdtek, hogy vajon mi okozhatja az ismeretlen rádiójeleket.

loading...

A kutatók minden lehetséges magyarázatot átgondoltak, de még akkor sem jöttek rá, hogy honnan jöhet, ugyanis nem hasonlított arra, amit korábban a megfigyelt csillag kibocsájtott.

A jelek a meglehetősen közeli, csupán 11 fényév távolságra lévő vörös törpecsillag, a Ross 128 felől érkeztek.
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mivel a törpecsillag nem lehetett, ezért napkitörésre kezdtek el gyanakodni, azonban később kiderült, hogy az sem volt a „környéken.”

Ezután a kutatók arra gyanakodtak, hogy valószínűleg egy műhold lehetett, de később ezt a feltevést is elvetették, mivel eddig egyetlen műhold sem küldött ilyen rádiójeleket.
Természetesen emiatt rengetegen rögtön idegen életformákra kezdtek gondolni, és még néhány kutató is azt mondta, hogy megvan az esély arra, hogy esetleg idegen lényektől érkezhetnek az ismeretlen rádiójelek.

Most azonban kiderült, hogy mi is okozta az ismeretlen rádiójeleket. Kiderült, hogy nem vizsgálták meg eléggé a dolgot, és mégis egy műholt, vagy több bocsájtotta ki az eddig ismeretlen rádiójeleket.

Tehát az UFO hívőknek sajnos ismételten csalódniuk kellett, de legalább rájöttek, hogy mi bocsájtotta ki az ismeretlen jeleket.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások