TRUMP MEGLEPŐDÖTT, HOGY MILYEN NAGY ORSZÁGOK VANNAK ÁZSIÁBAN

TRUMP MEGLEPŐDÖTT, HOGY MILYEN NAGY ORSZÁGOK VANNAK ÁZSIÁBAN

Trump meglepődött, hogy milyen nagy országok vannak Ázsiában.


[good_old_share]
Donald Trump ismét bebizonyította, hogy képtelen a kormányzásra.

Az Amerikai elnök egyre többször keveri magát fura helyzetekbe, és valahogy mindig kiderül, hogy az új elnök képtelen a kormányzásra, és a legtöbb esetben azt sem tudja, hogy miről is van szó. Természetesen egyre többen elégedetlenek is vele, de úgy tűnik, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja.

Donald Tump egy hosszú interjút adott a Wall Street Journalnak. Az interjúban megkérdezték tőle, hogy mekkora társasági adót szeretne a cégeknek, de az elnök a válaszadás helyett inkább hosszasan elkezdett mesélni arról, hogy mi van Ázsiában, és persze egy kicsit fényezte is magát közben.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Hát, 15 százalékot célzunk meg. Meglátjuk, meglátjuk. Nem akarok semmit mondani a tárgyalásokról. Szeretném, ha 15 százalék lenne, hatalmasat fogunk nőni.

Szóval sokat foglalkozom külföldi országokkal és bármit is olvasott eddig, remek kapcsolatom van velük. Kedvelnek engem. Én kedvelem őket. Remek. Szóval felhívok ilyen nagy nagy országokat és beszélek a miniszterelnökkel, vagy az elnökkel. Megkérdezem, hogy vannak. Ó, nem tudom, nem tudom, nem jól, elnök úr. Megkérdezem, mi a probléma.

Ó, 9 százalékon a GDP, elnök úr, nem jó. Én meg mondom magamnak, hogy mi itt állunk 1 százalékon, haldoklunk, erre ők szomorúak. Szóval ezek az országok hatalmasak, háromszáz millió emberrel. Sokan mondják, hogy az Egyesült Államok hatalmas. Aztán felhívsz ilyen helyeket, mint Malájzia, Indonézia, és meg kérdezed, hányan laknak ott. Elképesztő, hányan laknak ott. Kínának 7-8 százalékos növekedése lesz, másfélmilliárd emberrel. Nekünk is jól kéne csinálni.”

Abba már bele sem kötünk, hogy milyen stílusban mondja el a dolgokat, de az már elképesztő, hogy ezek szerint az elnök felhívja az országokat, és megkérdezi tőlük, hogy mégis hányan laknak az országaikban, és hogy az alapvető gazdasági fogalmakkal sincs tisztában.
Ezekszerint az elnök azzal sincs tisztában, hogy az általa említett országok azért nőnek ilyen gyorsan, mert fejlődő országok, az Amerikai Egyesült Államok pedig a világ legfejlettebb országa.

A GDP pedig arányosan növekszik.

Az elnök pedig ismét bebizonyította, hogy igazából a lényegi dolgokkal nincs tisztában, úgy nagyjából semmi olyannal, amivel tisztában kellene lennie egy elnöknek.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások