RÁDIÓJELEKET FOGTAK A FÖLDÖNKÍVÜLIEKTŐL!

RÁDIÓJELEKET FOGTAK A FÖLDÖNKÍVÜLIEKTŐL!
loading...

Amerikai űrkutatók nemrég rádiójeleket fogtak, ami a Tejúton túlról érkezett.

[cn-social-icon]

A néhány tized másodpercig észlelt jelről a kutatók azt állítják, hogy egy Földtől 5,5 milliárd fényévnyire lévő idegen civilizációtól érkezett.

Az üzenet több részből állt, az utolsó szakasza mindössze egy milliszekundum volt.

loading...

Hasonló jelet a kutatók már máskor is fogtak, az egyik közülük 2007-ben volt, ami a tudósok érdeklődését felkeltette. Azóta már észleltek 7 kisebb üzenetet is.

A mostani rádió jeleket 12 teleszkóp segítségével fogták be a tudósok. Ausztráliában, Kaliforniában, a Kanári-szigeteken, Chilében, Németországban, Hawaiin és Indiában.

„Egyáltalán nem egyedi eset, hogy idegen civilizációtól kapunk üzenetet. 1985-ben is egy értelmes, logikus jel érkezett, melynek a tartalmát is megfejtették. Körülbelül annyit tesz, hogy az üzenet feladója keresi az intelligens lényeket az Univerzumban. Ezeken a jeleken vagy jelsorokon a fajunkra vonatkozó információk, a légkör összetétele is megtalálható, valamint az is, hogy hol helyezkednek el a Naprendszerben”

Mondta a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke Kalmár János. Azt is hozzá tette, hogy mi is sugárzunk rádió jeleket az űrbe a kapcsolatfelvétel miatt. Azonban az is előfordulhat, hogy azok a rádiójelek, amelyeket földönkívüliek közvetítenek, az emberi technika még nem tudja dekódolni.

Kalmár János felhívja a figyelmet a nyilvánosságra hozott Kék Könyv Projekt Gyűjteményre is, ami 130 ezer oldalnyi titkosítás alól feloldott ufo aktát tartalmaz. A dokumentumokban szerepel az 1965-ös exeteri incidens és Thomas Mantell százados esete, amikor 1948-ban a levegőben ütközött gépével egy azonosítatlan repülőtárggyal. És egy magyar eset is szerepel az aktákban, amikor 1947. június 10-én Kereki Dániel szemtanú jelentett egy esetet, mely szerint Budafokon a Liszt Ferenc utcában három csillogó ovális szerkezetet látott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[cn-social-icon]

Read previous post:
ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS.
ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS

ÖRÖKRE ELMENT DEMIS ROUSSOS Kedves Korosztályom! Rájöttem - mert nem kell hozzá nagy bölcsesség,  -  hogy életünk előrehaladtával mi lelassulunk,...

GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE.
GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE

GYANÚS A LOTTÓSZÁMOK SORRENDJE [cn-social-icon] Bár a lottó-számhúzás során elvileg kaotikus sorrendben kellene következnie a számoknak, mostanában egyre gyakrabban kerülnek...

Close