MEGFENYEGETTEK KÉT NŐT, MERT SEGÍTETTEK EGY MENEKÜLT CSALÁDNAK!

Az érem másik fele…Két nő segíteni szeretett volna egy menekült családnak, aztán kipattant egy férfi egy Porsche-ból, és megfenyegette őket.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Hazánkban a feszültség és az indulatok egyre csak nőnek a migránsokkal kapcsolatban. Korábban bemutattunk egy esetet, amikor a migránsok rendkívül megbotránkozatóan viselkedtek velünk – ideiglenes befogadó Magyarokkal szemben. Itt pedig láthatjuk az "érem másik felét" is: Tehát a két hölgy felvett egy menekült családot, és szerették volna őket tovább vinni, hogy ne kelljen gyalogolniuk, hiszen kisgyerekekkel voltak.

Nos ha ők fel akarják venni a családot, mert úgy gondolják hogy segíteni szeretnének, akkor segítsenek. Ezt mindenkinek joga van eldönteni, hogy segít-e vagy nem.

De a közelükben lévő Porsche tulaj nem így gondolta, szóval gyorsan kipattant a kocsiból és odarohant hozzájuk, ezek után megfenyegette a két nőt, hogy megöli őket, elkapta és megrángatta a karját a vezető hölgynek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Felmerül a kérdés, hogy ő milyen jogon támadja le a két nőt, és fenyegeti meg őket, valamint meg is rángatja. Na meg persze az is, hogy miért nem szállt ki senki segíteni nekik.

A két nő persze nagyon megijedt, és nem merték tovább vinni a menekülteket. A stáb ezután odament hozzájuk és megkérdezte őket hogy mi is történt.

A menekült család tovább ment gyalog, de a gyerekek apja az indulás előtt bocsánatot kért a nőtől, hogy miattuk ilyen helyzetbe került. Neked mi a véleményed a migránsokkal kapcsolatban? A videó alatt szavazás formájában elmondhatod a véleményed!

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Loading ... Loading ...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás