EGY ÚJ FEJLESZTÉSSEL MIKROSZKÓPPÁ VÁLHAT A TELEFONUNK – VIDEÓ

loading...

Egy új fejlesztéssel mikroszkóppá válhat a telefonunk.Rengeteg hobbi fotós örülhet most.
Régebben a hobbi fotósok is drágább, jobb minőségű gépekkel dolgoztak, hiszen csak azok tudták a megfelelő képminőséget nyújtani.

loading...

Azonban manapság már egy jobb fajta telefon szinte ugyan olyan, sőt, esetenként még jobb képminőséget tud nyújtani, mint egy olcsóbb fényképezőkép, ráadásul a zsebben is elfér.

Éppen ezért rengeteg hobbifotós már csak a telefonjával fényképez, ez így egyszerűbb és gyorsabb is, mint a gépeket magunknál hordani. Sok esetben azonban az a probléma, hogy ezekkel a telefonokkal nem lehet olyan szintű nagyítást elérni, mint amilyet a fotós szeretne, azonban most egy új fejlesztéssel már ez sem lehet akadály.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Blips idén jelentette be a speciális, telefonokhoz tervezett kameralencséit. A termék fejlesztéséhez a Kickstarteren gyűjtötték össze a szükséges összeget. A telefon kamerájára tapasztható lencsék már előrendelhetők, amiért 30 dollárt / 20 eurót kérnek értük. A mikrolencsékkel akár százszoros nagyítású fotókat is készíthetünk.
A 0,5, illetve 1,2 milliméter vastag lencséket a telefon tetejére lehet csíptetni, és máris készíthetjük a képeket. A lencsékkel elérhető a százszoros nagyítás, ráadásul a képminőség sem romlik túlságosan.

Ráadásul a lencsék annyira vékonyak, hogy könnyedén elférnek a pénztárcánkban is.
Az olcsóbb kiszerelésben csak a lencsét találjuk, a drágább kiszerelésben azonban benne van a lencse mellett egy állvány, és egy lámpa is, hogy mégjobb képminőséget érhessünk el.

Ezzel a lencse pedig a telefonos hobbifotósok álma lehet, és valószínűleg a cég már most bebiztosította a jövőjét.

Ha ismersz hobbifotósokat, oszd meg velük is, hiszen nekik ez egy hatalmas lehetőség lehet, hogy mégjobb képeket készíthessenek.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás