EGY ORVOS KIOKTATTA A SZÜLŐKET, MOST Ő AZ INTERNET SZTÁRJA

EGY ORVOS KIOKTATTA A SZÜLŐKET, MOST Ő AZ INTERNET SZTÁRJA

Egy orvos kioktatta a szülőket, és most ő az internet új sztárja.


[good_old_share]

Elgondolkodtató ajtófeliratot készített.
Egy gyermekorvos megunta a bunkó és viselkedni nem tudó szülőket, ezért készített egy nagyon elgondolkodtató ajtófeliratot, amit mindenkinek látnia kellene.

Sokszor támadjuk azzal az orvosokat, hogy lassúak, nem figyelnek oda, rosszul állapítják meg a betegségeket és hasonlók.

loading...

Persze ilyen esetlek tényleg vannak, azonban sok orvos jó, de az egész napos stressz őket is kikészíti és már nem marad türelmük egy-egy betegre, az előzők miatt.

Lássuk be, kicsit csúnyán fogalmazva, egy orvosnak elég sok hülyét kell elviselnie napi szinten. Persze sokan mondhatják azt, hogy ők választották ezt a szakmát, és hogy mindenkinek van dolga kiakasztó emberekkel, de egyetlen szakmában sem jó az, ha napi szinten ilyen emberekkel kell foglalkozni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy gyermekorvos valószínűleg megunta a szülők viselkedését, és írt egy remek ajtófeliratot, hogy megmutassa a szülőknek, hogy hogyan is kellene viselkedniük.

A feliraton ez áll.
“Tisztelt Szülők!

A mi és az Önök gyermekeinek nem

s…ge, hanem popsija van, nem

f…nak, hanem hasmenésük van, nem

f….nak, hanem szélgörcsük van, és nem taknyosak, hanem náthásak! Tisztelettel kérem, hogy mielőtt bejönnek a rendelőbe vegyék le a sapkájukat, és köszönjenek. A megszólítás nem Huszti és Verbényi legyen, hanem kérem hozzátenni, hogy doktornéni és doktorbácsi.

Köszönöm megértésüket, Boldog új évet kívánok!

Dr. Huszty Katalin”
Elszomorító, hogy ezt még mindig el kell mondani a szülőknek, és hogy felnőtt ember létükre egyesek képtelenek az alap normál emberi viselkedésre. Pedig pontosan nekik kellene példát mutatni a saját gyerekeiknek.

Nem csoda, hogy sok orvos belefárad.

A tetszett a cikk, és egyetértesz, akkor oszd meg az ismerőseiddel is.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások