VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT

VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT.

VIGYÁZZ! HA KIRABOLNAK, KÖNNYEN TE LEHETSZ A VÁDLOTT

Felfordult a világ.

[cn-social-icon]

Nemrégiben még azt gondolhattuk, hogy napjainkra saját értékeink, és testi épségünk védelméhez mindenkinek alanyi joga lesz.

 

A fagyállós gazda ügye, és más esetek is bebizonyították, hogy ez nem teljesen így van.Azzal tisztában vagyunk, hogy az államnak nincs arra lehetősége, hogy mindenki mellé egy rendőrt állítson, és úgy látszik, hogy a többszörös visszaeső bűnözők is szabadon garázdálkodhatnak. Viszont ebben az esetben felmerül a jogos kérdés: miért nem védhetem meg magamat, és értékeimet? Ha egy bűnöző velem szemben követ el bűncselekményt, akkor miért engem hurcolnak meg?

Normális dolog ez?

A Vácszentlászlói fagyállós boros gazdához hasonlóan járhat az Országos Széchényi Könyvtár egykori főigazgatója, akit három évvel ezelőtt raboltak ki, de a balul elsült rablásban életét vesztette támadója. Két év nyomozás után emeltek vádat, majd a bíróság következett, ahol az eljáró bíró arra a következtetésre jutott, hogy lehetséges, hogy szándékos emberölés történt. Az ügyészség fellebbezett. K. Andrea csak az N1TV-nek nyilatkozott.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Te biztonságban érzed magad az országban? Szerinted a hatóságok az ilyen, és ehhez hasonló esetekkel kapcsolatban megfelelően járnak el? Az esettel kapcsolatban neked mi a véleményed?

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások