EZEK A LEGNÉPSZERŰBB ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEK A VILÁGŰRREL KAPCSOLATBAN

EZEK A LEGNÉPSZERŰBB ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEK A VILÁGŰRREL KAPCSOLATBAN

Ezek a legnépszerűbb összeesküvés elméletek a világűrrel kapcsolatban.

[good_old_share]


Vajon csak kitalációk, vagy valóságosak az elméletek?

A világűrről rengeteg összeesküvés elmélet terjed. Sok elmélet egy hatalmas hülyeség, azonban akadnak olyanok is, amelyeknek van valóságalapjuk, és részben már bizonyítottak is.
Most összeszedtük azokat, amelyekről a leggyakrabban hallani.

loading...

A Solar Warden projekt: 2002-ben Gary McKinnon, egy brit hacker feltörte a NASA gépeit, amelyeken egy olyan listát talált, amely „nem földi tisztek” neveit tartalmazta. A dokumentumban flottáról-flottára való utazásról írtak, illetve egy Solar Warden nevű projektről is szó esett benne.

McKinnon elmélete az, hogy a legjobb szuperkatonák vettek részt a projektben, és ők azt hitték, hogy az a munkájuk, hogy megvédjék a Földet a rosszindulatú földönkívüliektől.

Ezt az elméletet sokan baromságnak tartják, pedig lehet benne valami, ugyanis a hackert a kiszivárogtatás után 70 év börtönre ítélték.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Az aurorai UFO-incidens: Állítólag egy földönkívüli zuhant le a Texas állambeli Aurorában, 1897-ben.

A jelentésben valami ilyesmit írtak:„A fedélzeten talált alak valószínűleg egyedül tartózkodott a hajón. Nehezen azonosítható, de feltételezhető, hogy nem erről a bolygóról származik.”

Az elmélet szerint a hajót elásták egy közeli farmon, a földönkívülit pedig egy jelöletlen sírba temették, amit később megtaláltak, de nem tudták beazonosítani, hogy honnan származik.

A Rosetta-küldetés: Tíz évnyi utazás után, 2014-ben érte el a Rosetta szonda a 67B üstököst. Ez hatalmas eredmény volt, mert ez volt az első eset, hogy emberi kézzel alkotott objektum szállt le egy üstökösön.

Egy ismeretlen forrás szerint azonban azért küldtek oda szondát, mert a NASA rejtélyes üzeneteket fogott az üstökösről, így az is lehetséges, hogy az üstökös egy földönkívüliek által épített objektum.

A NASA később elmondta, hogy valóban rádiójeleket fogtak az üstökösről, és kiderült, hogy ezek a jelek az üstökös belsejéből jöttek.

Ősi űrhajósok: Rengeteg összeesküvés-elmélet szól arról, hogy az emberiség fejlődését a földönkívülieknek köszönhetjük, mert az idegenek a történelem kezdete óta az életünk részei.

Erre természetesen rengeteg jel utal, hiszen már az ókorban is festettek repülő csészealjakat, és érdekes lényeket akik a földre érkeztek. Ezt sokan bizonyítéknak gondolják, mások pedig nem.
Más teóriák szerint ezek a földönkívüliek igazából emberek, akik időutazók.

Fekete lovag műhold: A Fekete lovag „műhold” egy azonosítatlan űrbéli objektum. Az elméletek szerint már 13 ezer éve kering az űrben. A Fekete lovag felfedezésekor alig néhány ilyen szerkezet keringet a Föld körül.

A „műhold” mérete többszöröse a normál műholdénak. A NASA ezzel kapcsolatban a legegyszerűbb magyarázatot adta, ugyanis szerintük űrszemétről van szó, ám az összeesküvés-elméletek kitalálói szerint a Fekete lovag egy földönkívüliek által létrehozott jeladó.

Ez a műhold bizonyítottan létezik, amit a NASA sem tagad, és érdekes, hogy még sosem nézték meg jobban, hogy pontosan mi is ez a „műhold”

loading…


A Holdra szállással kapcsolatos összeesküvés-elméletek: A teória szerint az egész Holdra szállás csak a NASA megrendezett műsora volt, hogy ezzel szerezzenek előnyt a Szovjetunióval szemben.

Akik szerint ez tényleg így történt, azok azt hozzák fel bizonyítékul, hogy az amerikai zászló annak ellenére lobog, hogy a Holdon nem fúj a szél, ugyanis nincs légköre. A kételkedők szerint az is furcsa, hogy nem volt becsapódási kráter, de még az is a megrendezett műsort támasztja alá, hogy az árnyékok különböző fényforrásra utalnak.

Tehát ezek a legnépszerűbb elméletek, amelyekben sokan hisznek. Te ezek közül melyikben hiszel, vagy éppen melyiket tartod baromságnak?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások