ILYEN VIDEÓ MÉG NEM KÉSZÜLT ŰRSÉTÁRÓL

ILYEN VIDEÓ MÉG NEM KÉSZÜLT ŰRSÉTÁRÓL

Ilyen videó még nem készült űrsétáról.

[good_old_share]


Egy jó VR eszközzel most mi is az űrben érezhetjük magunkat.

Kevés olyan ember van a földön, aki elég kemény és kitartó ahhoz, hogy egyszer feljusson a Nemzetközi Űrállomásra, azaz az ISS-re.
Természetesen ehhez egy nagyon durva kiképzésen kell átesnünk, és még ez sem biztosítja be a helyünket az ISS-en. Természetesen annak kincs akadálya, hogy a földről megnézzünk azt, hogy pontosan milyen is ott az élet, de ettől függetlenül sosem fogjuk megtapasztalni élőben, és kimaradunk az izgalmas űrsétákból is.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Azonban a nemrég készült 360 fokos videónak köszönhetően most megnézhetjük, hogy milyen is egy űrséta.

A két űrhajós egy 7,5 órás űrsétát vett fel, amiből végül összevágtak egy 3,5 perces videót. Az űrsétán egyébként műholdakat bocsátottak alacsony föld körüli pályára, és elvégeztek néhány karbantartási feladatot.

A videó természetesen leginkább egy VR headsettel élvezhető, azonban ha ilyen nincs kéznél, akkor simán a gépen is megnézhetjük, a kurzor segítségével, de akár telefonon is.
Reméljük, hogy még sok ehhez hasonló videót kapunk majd a későbbiekben, hiszen rengeteg embert érdekel az ISS és eddig csak nagyon ritkán láthattunk róla ehhez hasonló videókat.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások