ILYEN VIDEÓ MÉG NEM KÉSZÜLT ŰRSÉTÁRÓL

loading...

Ilyen videó még nem készült űrsétáról.


Egy jó VR eszközzel most mi is az űrben érezhetjük magunkat.

Kevés olyan ember van a földön, aki elég kemény és kitartó ahhoz, hogy egyszer feljusson a Nemzetközi Űrállomásra, azaz az ISS-re.




loading...

Természetesen ehhez egy nagyon durva kiképzésen kell átesnünk, és még ez sem biztosítja be a helyünket az ISS-en. Természetesen annak kincs akadálya, hogy a földről megnézzünk azt, hogy pontosan milyen is ott az élet, de ettől függetlenül sosem fogjuk megtapasztalni élőben, és kimaradunk az izgalmas űrsétákból is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Azonban a nemrég készült 360 fokos videónak köszönhetően most megnézhetjük, hogy milyen is egy űrséta.

A két űrhajós egy 7,5 órás űrsétát vett fel, amiből végül összevágtak egy 3,5 perces videót. Az űrsétán egyébként műholdakat bocsátottak alacsony föld körüli pályára, és elvégeztek néhány karbantartási feladatot.

A videó természetesen leginkább egy VR headsettel élvezhető, azonban ha ilyen nincs kéznél, akkor simán a gépen is megnézhetjük, a kurzor segítségével, de akár telefonon is.




Reméljük, hogy még sok ehhez hasonló videót kapunk majd a későbbiekben, hiszen rengeteg embert érdekel az ISS és eddig csak nagyon ritkán láthattunk róla ehhez hasonló videókat.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás