UFÓ HATÁSTALANÍTOTTA A NUKLEÁRIS RAKÉTÁKAT

UFÓ HATÁSTALANÍTOTTA A NUKLEÁRIS RAKÉTÁKAT.

UFÓ HATÁSTALANÍTOTTA A NUKLEÁRIS RAKÉTÁKAT

Földönkívüliek deaktiváltak brit és amerikai nukleáris rakétákat. Az esetsorozatról még 2010-ben, egy sajtótájékoztató keretében számoltak be brit és amerikai katonai pilóták. Az ex katonák, és rajtuk kívül még százhúsz kihallgatott katona azzal vádolja a kormányokat, hogy megpróbálták az információt a nyilvánosság előtt titokban tartani.

A National Press Club-ban tartott sajtótájékoztatón hét katonatiszt a saját, és beosztottaik által tapasztaltakat osztották meg az újságírókkal. Állításuk szerint, az ismeretlen repülő objektumok az 1960-as évek óta, egészen az 1980-as évek végéig állandó látogatói voltak a nukleáris kilövőállomásoknak, és a nukleáris fegyverraktáraknak is.A tájékoztatón rengeteg újságíró volt jelen, a CNN pedig élőben is közvetítette az eseményt. A Telegraph és más vezető médiák mellett Magyarországon az ATV oldalain is olvasható a sajtótájékoztató összefoglalója. Érdekes, hogy ennek ellenére (és a jelentőségéhez képest) rendkívül alacsony érdeklődést váltott ki a közönségből, illetve a média gyorsan „ejtette” a témát. A tisztek, és a kihallgatott katonák elmondták, hogy úgy gondolják, eljött az ideje annak, hogy az amerikai kormány színt valljon az UFO tevékenységgel kapcsolatban.

„Meg vagyunk győződve róla, hogy a földönkívülieket az atomfegyverkezés vonzotta hozzánk, s ez a II. Világháború utáni években kezdődött.” A sajtótájékoztatón résztvevő 7 személyen kívül további 120, a hadsereg szolgálatában álló tiszt látta és tapasztalta a földönkívüliek jelenlétét – legalábbis ők hajlandóak voltak vallomásaikkal is megerősíteni a történteket.

Robert Salas kapitány elmondta: „Az Egyesült Államok légiereje hazudik az azonosítatlan légi objektumok atomlétesítményeket érintő vonatkozásában és mi be fogjuk ezt bizonyítani.” Elmesélte, hogy éppen szolgálatban volt a Malmstrom Air Force Bázison Montanában, ahol Minuteman nukleáris rakétákat tároltak.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Épp az esedékes teendőit látta el az atombomba kilövőállások alatti irányítótermekben, amikor az egyik őr jelezte, hogy az állomás fölött egy vörös, világító, repülő tárgy lebeg hangtalanul, mely legalább 30 láb (9 m) átmérőjű.

„Azonnal hívtam a felettesem, miközben láttam, hogy a kapcsolótáblákon a fegyverek úgynevezett 'no-go condition'-re kapcsoltak, vagyis kilövésre alkalmatlan üzemmódba. Az ismeretlen eredetű repülő tárgyak hatástalanították őket. A feletteseink utasítottak minket, hogy erről az esetről senkinek se beszéljünk.' Tény, hogy a rakéták leálltak – 10 Minuteman rakéta.

Robert Salas hozzátette, hogy ugyanez a dolog megtörtént egy másik helyen is egy héttel később. „Nagyon érdeklődnek a rakétáink iránt ezek a lények, akárhonnan is jönnek. Személy szerint nem gondolom, hogy a Föld bolygóról származnának.”
„Azt gondoljuk, a fegyverek hatástalanítása esetében az idegenek üzenni akartak. Figyelmeztetni akartak minket, hogy a tűzzel játsszunk. A fegyverkezés elpusztítja saját fajunkat és a Földet. Tudomásunk van róla, hogy ugyanezt az üzenetet az oroszok is megkapták.” – közölte a jelenlévő sajtósokkal Robert Hastings, a sajtótájékoztató szervezője.

Facebook hozzászólások