A SOFŐR EGY HATALMAS BÍRSÁGRA SZÁMÍTOTT, DE VALAMI EGÉSZEN MÁS VÁRTA A BÍRSÁGOLÓ CETLIN

A SOFŐR EGY HATALMAS BÍRSÁGRA SZÁMÍTOTT, DE VALAMI EGÉSZEN MÁS VÁRTA A BÍRSÁGOLÓ CETLIN
loading...

A sofőr egy hatalmas bírságra számított, de valami egészen más várta a bírságoló cetlin.


[good_old_share]

Vannak még olyan rendőrök, akikben van emberség.
loading...

Valószínűleg sokaknak ismerős lehet az az érzés, amikor elindulunk az autónk felé, és odaérve látjuk, hogy megbírságoltak minket.

Ilyenkor nincs mit tenni, be kell fizetnünk a bírságot, és valószínűleg nem túl jó kedvel tesszük ezt, és nagyjából egész nap haragszunk magunkra amiatt, hogy miért voltunk ennyire figyelmetlenek.

Egy sofőr szintén erre számított, azonban egy egész más dolgot hagytak ott a cetlin a rendőrök, pedig nem csak egy sima tilosban parkolásról volt szó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A napokban Facebookon terjedt el az alábbi történet, amit H. Péter osztott meg, és mellékelt hozzá két fotót is.

A történet az, hogy Péter az egyik barátjával utazott, későn értek haza, és parkolásnál elfelejtette sebességbe tenni az autót, és a kéziféket sem húzta be, így az autó reggelre kigurult az út közepére.

Az autó így teljesen elzárta a parkoló bejáratát.
A sofőr reggel szembesült a dologgal, ám az autó ekkor már nem zárta el a kijáratot. Valószínűleg a legtöbb rendőr egy szép kis büntetést adott volna a sofőrnek, azonban Péter szerencséjére két emberséges rendőr érkezett ki az autóhoz.

A rendőrök visszatolták az autót a helyére, kitámasztották kövekkel, és hagytak egy figyelmeztető cédulát a sofőrnek, így megúszta büntetés nélkül.

"Eddig sem volt bajom vagy konfliktusom a Rendőrséggel, de ami ma reggel a kocsinál fogadott azon ledöbbentem. Történet: hajnal 2-kor értünk Veszprémbe egy nagyon hosszú út után. Már nem volt kedvem haza vezetni Tatabányára így ott aludtam egy barátomnál. Beparkoltunk, és mivel fáradtak voltunk a sofőr elfelejtette sebességbe tenni az autót, ami fel sem tűnt mert egy egyenes placc volt. Reggel mikor megyek az autóhoz egy nyalóka van rajta amit a képen láthattok. Az autó kigurult teljesen lezárva a kijáratot a parkolóban. Ekkor a rend éber őrei visszatolták ezt a két tonnás vasat a helyére, kitámasztották kövekkel és mindössze csak egy figyelmeztetésben részesítettek. Azt hiszem ez volt a Szolgálunk és Védünkből a "Szolgálunk" Le a kalappal előttük. Köszönöm a segítséget és a jóindulatot."

Bizony vannak még jó rendőrök.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
MEGKÖVESEDETT DINOSZAURUSZT TALÁLTAK KANADÁBAN - VIDEÓ
MEGKÖVESEDETT DINOSZAURUSZT TALÁLTAK KANADÁBAN – VIDEÓ

Megkövesedett dinoszauruszt találtak Kanadában. [good_old_share] Nem mindennapi leletre bukkantak Kanadában. A történelemben először találtak meg egy dinoszauruszt majdnem olyan formájában,...

JELEK AMIK BŐRRÁKRA UTALHATNAK.
JELEK AMIK BŐRRÁKRA UTALHATNAK

Jelek, amik bőrrákra utalhatnak. [good_old_share] A daganatos megbetegedéseket jobb minél előbb észrevenni, és orvoshoz fordulni velük, hiszen minél korábban vesszük...

Close