MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT

MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT.

MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT

[good_old_share]

Sajnos vannak olyan erők, melyek uralmuk alá hajtották az egész világot.

 

Úgy tűnik, hogy felettük lehetetlen – vagy legalábbis rendkívül nehéz úrrá lenni. (Videó alább!)

Jalta óta eltelt egy új emberöltő, amikor is eldöntötték a Földön élő emberek jövőjét. Általában még nem voltak olyan óriási szereplők, mint Kína, Brazília, India, amely a világ komoly jelentőségét képviselik.
A környezetvédelem csak egy dolog volt a konferencián, komoly határozatot nem hoztak, ugyanakkor a háttérben a csapatgyűlés résztvevői újból felosztották maguk között a világot…

Ki-kivel tart, a hanyatló birodalom utolsó csatlósaiként, vagy bíznak egy új világrendben, amit a Brics országok képviselnek napjainkban?

loading...

Hova fogunk mi kerülni? És egyáltalán mindenképpen kell „valahová” kerülnünk? Nem tudjuk megszerezni a jól megérdemelt függetlenségünket?

A Brzezinski féle elv, hogy a két óriási nagy gyarmatosító között legyen egy köztes tér, egy semleges sáv, valószínűleg ez a magyarságnak és a Visegrádi Négyek közül 5-6-unknak menekülési útvonal.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nagyon fontos, hogy ezek az országok megtalálják azt a közös rendező elvet, ami alapján békében, szeretetben tudnak élni a következő pár száz évben.
A környezetvédelmi téma is nagyon fontos…. Ja, azért arról is beszélgettek Párizsban.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
Facebook hozzászólások