A MAGYARSÁG KINCSEI – A kettétépett nyelv!

A MAGYARSÁG KINCSEI - A kettétépett nyelv!
loading...

A MAGYARSÁG KINCSEI – A kettétépett nyelv!

[cn-social-icon]

Ti küldtétek  – Jásdi Kiss Imre
 

A Földet több körben is megkerülő hegyek alkotta vonalakat kezdtem tanulmányozni a 2000-es években. 2006-ra már kirajzolódott a hálózat, annak rendeltetése, és ami fontosabb, hogy ősi rovás betűkkel írt hely, hegy, patak, tájneveink értelmezhetők az egész világon.

Mivel jegyzett történelmünk hegyépítéseket nem jegyez, a piramisok előtt is értetlenül állunk, ebből számomra az következik, hogy a jegyzett történelem előtti időben épültek. Tévtanaink eredményeként olyan torzképünk alakult ki a régmúltról, hogy az előttünk álló bizonyítékok ellenére sem fogadjuk el valóságnak azt a világot, mely ezeket a bizonyítékokat elénk tette.Sokat kellett elemeznem a hanyatlás okát abból a szempontból, hogy szándékos, avagy a fejlődés velejárója-e. A régmúlt tudása olyan messze előzi meg korunk színvonalát, hogy a gázok természetes útját kézzelfogható körülmények között sem, a kazeinnel történő kristálybontást saját kezűleg végző sem képes elfogadni. Digitális, kettő dimenziós papírtérképeken, terepasztalon, kézzelfogható módon bemutatott, épített hegycsúcsok alkotta vonalhálózatra képtelen reagálni korunk, az ide illő reakcióval. Ekkora lebutulás nem lehet természetes, már csak a közoktatás dogmáit figyelembe véve sem.
Kettő létezőt kell ütköztetnem. Őseim bogyószedegetők, Őseim bar, és bár gázokat fejleszteni tudó zsenik?

loading...

Ha bogyószedegetők, akkor olyanok építették a bar-bár rendszert, akiknek semmi közük az emberhez. Innentől szabad a pálya a találgatásoknak. Én kihagyom, és haladok a másik úton.
A vizet alkotó kettő gáz szénforgató tudását nyelvi alapjainkban is ki tudom mutatni, természetesen az említett rovásírással, kör-körösen. Őseinknek nem volt A4-es papírjuk, sem papírboltjuk, sem golyóstollak nem hevertek asztalfiókok mélyén, polcokon szana-széllyel.
Ro-botokra róttak, kör-pecséteken hordoztak adatokat. Magyar Salamon királyunk ezüst dénárja mutatja a szóban forgó tartalmat. Pan-on-ia. Hogyan lett ebből Pannonia?

Atilla aranykincsein szintén körben értelmezhető tartalmak vannak. Minden iskola hatalmas energiát fektet abba, hogy a szavakat alapértelemként kezeljük. Én szétbontom őket. Ha nem körben olvasható a tartalom, akkor, mint az ezüst dénárt bontom három részre. A PÁN mindenütt jelen van a világban. Kál-vonala is rettenetes tartalmat tár fel, ha társtartalmától elkülönítve kezelem.
Például Kál-on-tár tragédiája, kál-váriák egymáshoz való viszzonya, Kál-os-vár szerepe a nagy Kál-vonalon, de Sri Lanka is borít minden bogyógyűjtögető teóriát. Lanka körrováson
Kal-an. Idáig a térkép, és a nyelvtani megközelítés adott magyarázatot a jól feltett kérdésekre. Tegyünk fel további értelmes kérdéseket!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Miért, mivel, hogyan épít hegyeket a bar-bár nép?  A vízből keletkezett kettő gáz a metán, és a széndioxid. Ha hidrogén, és oxigén nem talál magának való szenet akkor, durr-gázt, alkotva jönnek fel a magmáról. Aqua-dur, Hon-dur-as messze, Dorog, Dörgicse közelebb ad magyarázatot a működésre. A vallási tárházban találom oltár fogalmát. Életképes megközelítés, hogy az oltásra tárolt vízről gondolkozzak. A templom egésze ellentmond a hit, vagy vallás minden elvárásának. Rettenetes vastag falai indokolatlanok. Kettő légtere a jelenlegi megközelítésben nem kapnak magyarázatot. Istenben hinni egy sámlin is lehet a konyhában. Megnéztem vízrajzilag a hegyeket, hidakat, kas-tályakat, templomokat, várakat, és bazilikákat. Vízzel kapcsolatos elemzésük egységes képletet mutat. Az Esztergomi Bazilika mellett található száraz dokk, ebben a magasságban értelmetlen a mai vízállás mellett. A Bényi Garam múlt századi egyezer nyolcszáz méter szélessége, az Ipoly vízállásának bizonyítékai viszont más megvilágításba helyeznek mindent. A kegytárgyak mindegyike tökéletesen illeszkedik a vízgazdálkodás elemei közé. A fogalmak, melyek több ezer éves működés után alakultak ki, személynevekké, státuszokká, értelem nélküli rituálékká degenerálódtak.  Ugorjunk ezertizenhat évnyit vissza! Az események színhelye egy

Kör alakú
ÁRasztható
PA-/d = t
Medence.

Aki ismeri a rovás formáit, az tudja mi is a PA-d kicsi "t"-je. Kárpát- medence tarsolyosaira kegyetlen halál várt. Ők az Iste/r=n tudói. Aki ismeri a rovás formáit, az tudja mi is az Iste-n kicsi "r"-je. A törzsszövetségi forma egy agresszív behatolás eredményeként megszűnt.
Egy, a vízgazdálkodásunk félreértett, vagy félremagyarázott alapfogalmaira épülő, idegen vallás elfoglalta a bázispontokat, kommunikációs rendszereket, elrabolta a kultúr lenyomatokat. Beszélt nyelvünk olyan szavakon alapszik, melyek összetétele meghatározó egy terület harmonikussága szempontjából. Hon, vagy Hun három elem földi működését rögzíti Ro tartalmi kiegészítővel.

Hid-  RO-  Gén
O/=  Uxi-  Gén
Nit-  RO-   Gén

Hidrogén az oxigénnel vizet képez. Oxigén a nitrogénnel levegőt.  H2O vizünk a magmán a szénnel képezi az élet gázait. A terület jelentését hordozó „IA” alkotó, teszi fel a pontot a haromon-IA tartalomra.
Rovásírásunk üldözötté vált, holott egész Földünk víz-gáz gazdálkodásának biztonságossága múlik rajtunk.A mag dolinákon keresztül szabályozott vízből állít elő megfelelő mennyiségű gázokat. Magdolnák.
Ha a HON hármasságának kémiai képletét nem szabályozza senki, akkor korunk vízhiánya fokozódik, és nő a széndioxid aránya. HON első kettő alkotójának hatása óhatatlanul befolyásolja N-nel való viszonyukat. Átolvasást igényel a jegyzett történelem, abból a szempontból, hogy ennek a tiszta energia-szabályozó rendszernek mi okból keletkeztek ellenségei! Vallási álca mögé bújva mi a szándéka az egyháznak? Tudományosságunk teljes szakgárdája alkalmatlan a felismerésre, hogy „széna” szavunk         „a szén” tartalmat hordozza, Bar-anya szavunk pedig a nyomás születésére utal? Kolontári tömeggyilkosságig fajuló kultúrpusztítást eredményezett a po-gányolásnak átengedése. A zsidó migráció nem véletlen célozza meg ősidők óta a Mag-ár területeket. Egyiptom, Szíria, Kaz-ÁR, Euru-Pan, Craugonor, Inka, Maja, Azték, Kár-pát-medence. M-ÁR-IA birodalma ez, amihez semmi, de semmi köze sincsen a vérgőzös Ószövetséggel indított Bib-LEY-ának. Isterünk Duna folyóvá, Inka testvéreinké az Ő Ene folyójuk, Amazonasszá egy időben váltottak nevet. Egyikünk sem saját elhatározásból cselekedett. Megszállt területek voltunk, rengeteg halottal.

A tömeggyilkosságok mögött minden esetben az az egyház áll, amelyik ezerben az államalapítást támogatta népem akarata ellenére, amely elfoglalta vízszabályozó altemplomaimat, Bazenaimat. Tulajdon szerzésről szó sincsen soha. Gyilkosságok Isten nevében, aztán fosztogatás mindhalálig.
Mára odáig fajult a helyzet, hogy a nemzeti közoktatásban is jelen van a világ legostobább ideológiai rendszere a katolicizmus. Törvénymódosítással iktatta ki a hatalmat gyakorló primitív társaság az alkotni, mányolni, és tarsolyogni szavainkat. Az Alkotmány, a Köztársaság nem olyan fogalmak, melyekhez ezen a szinten hozzányúlhat egy Alkotmányra esküdött ember. Népszavazással is csak akkor tisztességes a döntés,  ha minden ember tisztában van ezen szavak valódi súlyával. Így, közönséges csalásról, Nemzeti Kultúra elleni bűncselekményről lehet csak beszélni. István király a tarsolyosokat üldözte. Miért? A Kabar törzset miért írtatta ki? A kabar szó körrováson a bárka építőt adja, Bár- anya területén. Itt van a
MI-sinánk is. A tarsoly elleni bűncselekmény még folyamatos.

A kettétépett nyelv Ister/n=r többi istere A F-Gány-Ister, Kazein-Ister, stb megtarthatja Isterét, hiszen nem tudja végigvezetni valós tartalmát a szavaknak. Magister templomba költözött, miután ezerfelé tépte Gea népeit. Rovással lehet leleplezni azt a szellemi fertőt, amivel ez a nép hol ennek, hol annak öltözve pusztít mindent. Egyiptom fosztogatása, a Purin, a keresztes hadjáratok hiteles története, az indiánok elleni folyamatos bűncselekmények milyen alacsony színvonalat takarnak. Tényleg etetjük még őket? – Jásdi Kiss Imre

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Read previous post:
MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT.
MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT

MEGTÖRTÉNT! ISMÉT FELOSZTOTTÁK A VILÁGOT [good_old_share] Sajnos vannak olyan erők, melyek uralmuk alá hajtották az egész világot.   Úgy tűnik,...

EGYRE VESZÉLYESEBBEK AZ ELEKTROMOS CIGARETTÁK - VIDEÓ
EGYRE VESZÉLYESEBBEK AZ ELEKTROMOS CIGARETTÁK – VIDEÓ

Ezt a videót minden elektromos cigaretta használónak látnia kellene. [cn-social-icon] Mostanában megnőtt a hibás elektromos cigaretták száma. Rengeteg helyen írnak...

Close