EGYRE VESZÉLYESEBBEK AZ ELEKTROMOS CIGARETTÁK – VIDEÓ

Ezt a videót minden elektromos cigaretta használónak látnia kellene.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Mostanában megnőtt a hibás elektromos cigaretták száma.

Rengeteg helyen írnak az elektromos cigaretta veszélyeiről. A legtöbb helyen arról lehet olvasni, hogy az elektromos cigaretták, az egyik anyag miatt tönkreteszik a fogakat és a fogzománcot.

Bár nem tudjuk, hogy mennyire igaz ez a feltevés, de lehet benne valami.

Viszont mostanában megnőtt a hibás elektromos cigaretták száma. Sokszor hallani arról, hogy néhány használónál felrobban a cigaretta, akár használat közben, akár csak a zsebében, anélkül, hogy használta volna.

A következő videóban ezt láthatjuk.

Kórházba került az a kentuckyi férfi, akinek egy benzinkúton robbant fel az elektromos cigarettája. Nem is szívta, éppen a pénztárnál állt, amikor megtörtént a baj. Az üzlet biztonsági kamerája pedig mindent rögzített.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi a benzinkút pénztárjánál várakozott, amikor hirtelen felgyulladt a cigaretta a zsebében. Hatalmas szikrák csaptak fel belőle, mire a férfi azonnal kidobta a cigarettát a zsebéből, és kirohant az üzletből.

A férfi nadrágja felgyulladt, így kiérve megpróbálta magát eloltani, aztán a személyzet is utána rohant, és poroltóval próbálta eloltani a férfit.

A férfinak az égő elektromos cigaretta, másodfokú égési sérüléseket okozott a lábán.

 

Szólj hozzá

Hozzászólás