EGYRE VESZÉLYESEBBEK AZ ELEKTROMOS CIGARETTÁK – VIDEÓ

EGYRE VESZÉLYESEBBEK AZ ELEKTROMOS CIGARETTÁK - VIDEÓ
loading...

Ezt a videót minden elektromos cigaretta használónak látnia kellene.

[cn-social-icon]

Mostanában megnőtt a hibás elektromos cigaretták száma.

Rengeteg helyen írnak az elektromos cigaretta veszélyeiről. A legtöbb helyen arról lehet olvasni, hogy az elektromos cigaretták, az egyik anyag miatt tönkreteszik a fogakat és a fogzománcot.

loading...

Bár nem tudjuk, hogy mennyire igaz ez a feltevés, de lehet benne valami.

Viszont mostanában megnőtt a hibás elektromos cigaretták száma. Sokszor hallani arról, hogy néhány használónál felrobban a cigaretta, akár használat közben, akár csak a zsebében, anélkül, hogy használta volna.

A következő videóban ezt láthatjuk.

Kórházba került az a kentuckyi férfi, akinek egy benzinkúton robbant fel az elektromos cigarettája. Nem is szívta, éppen a pénztárnál állt, amikor megtörtént a baj. Az üzlet biztonsági kamerája pedig mindent rögzített.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi a benzinkút pénztárjánál várakozott, amikor hirtelen felgyulladt a cigaretta a zsebében. Hatalmas szikrák csaptak fel belőle, mire a férfi azonnal kidobta a cigarettát a zsebéből, és kirohant az üzletből.

A férfi nadrágja felgyulladt, így kiérve megpróbálta magát eloltani, aztán a személyzet is utána rohant, és poroltóval próbálta eloltani a férfit.

A férfinak az égő elektromos cigaretta, másodfokú égési sérüléseket okozott a lábán.

 

Read previous post:
A 256 GB TÁRHELY HAMAROSAN MINDEN OKOSTELEFONBAN BENNELEHET
A 256 GB TÁRHELY HAMAROSAN MINDEN OKOSTELEFONBAN BENNE LEHET

A Samsung egy nagyon nagy előrelépést tett az okostelefonoknál. [cn-social-icon] A Samsung bejelentette, hogy az új telefonjukban 256 GB tárhely...

KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE
KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE

Ön mit szólna, ha élőben látna egy ilyen eseményt? [cn-social-icon] Az emberek reakciója nem meglepő. Egy híres YouTube videós, Coby...

Close