A 256 GB TÁRHELY HAMAROSAN MINDEN OKOSTELEFONBAN BENNE LEHET

A 256 GB TÁRHELY HAMAROSAN MINDEN OKOSTELEFONBAN BENNELEHET
loading...

A Samsung egy nagyon nagy előrelépést tett az okostelefonoknál.

[cn-social-icon]

A Samsung bejelentette, hogy az új telefonjukban 256 GB tárhely lesz, és lehetséges, hogy nemsokára a többi okostelefonban is elérhető lesz ekkora tárhely.

A mostani okostelefonokban már hatalmas tárhelyek vannak. Azonban sok telefonnál úgy oldják meg, hogy egy online tárhelyet hoznak létre, egy úgynevezett „felhőt” amihez csak mi tudunk hozzáférni, és azok, akiknek megadjuk ezt a hozzáférést, azonban ez egy online tárhely, tehát akár fel is törhetik.

loading...

Emlékezhetünk rá, hogy nem is olyan régen, mekkora port kavart az a hír, hogy az ismert Hollywoodi sztárok mobiljait feltörték, és olyan tartalmakat loptak le róla, amiket nem kellett volna.

Több sztár is perelt, miután olyan képek és videók kerültek ki róluk, akiket nem igazán szerettek volna, hogy mások is lássanak.

Ezek a képek is úgy kerülhettek ki, hogy a hacker az úgynevezett „felhőt” törte fel, azaz az online tárhelyet, ahol a celebek a képeiket tárolták.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, a Samsung új telefonjánál ez a veszély nem fenyeget senkit, ugyanis a telefon nem egy online tárhelyre menti a képeket és a videókat, hanem egy chipre.

Korábban 128 GB tárhelyről szóltak a hírek, azonban a Samsung tegnap bejelentette, hogy a 128 helyett 256 GB tárhely lesz az új telefonjukban. Ez nem egy memóriakártya lesz, hanem egy tárólóchip, így nincs szükség online tárhelyekre, így a feltörés kockázatát is minimalizálták.

A nagy tárhelyre pedig igencsak szükség van ezekben az eszközökben, hacsak nem akarunk folyton azon agyalni, hova mentsük képeinket, videóinkat, zenéinket. Ráadásul ezek a tárolóchipek sokkal gyorsabbak, int az asztali számítógépekben található winchesterek.

Ezek a tárolóchipek még kisebbek a memóriakártyáknál is, és gyanítjuk, hogy még plusz memóriakártyát is tehetünk majd a telefonba, így még tovább bővíthetjük a tárhelyet.

Egy ilyen 256 GB-os UFS chipen egyébként 47 full HD-s mozifilm tárolható. A memóriachip támogatja az Ultra HD videolejátszást is.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Read previous post:
KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE
KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE

Ön mit szólna, ha élőben látna egy ilyen eseményt? [cn-social-icon] Az emberek reakciója nem meglepő. Egy híres YouTube videós, Coby...

A TÉRFIGYELŐ KAMERA FELVETTE A HŐSIES GYERMEKMENTÉST
A TÉRFIGYELŐ KAMERA FELVETTE A HŐSIES GYERMEKMENTÉST

Feltöltötték azt a videófelvételt, amit egy térfigyelő kamera rögzített. [cn-social-icon] A videón egy férfi látható, aki megmenti egy kisfiú életét....

Close