KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE

KÍSÉRLET, MIT SZÓLNAK AZ EMBEREK HA EGY 65 ÉVES FÉRFI ÉS EGY 12 ÉVES LÁNY HÁZASODIK ÖSSZE

Ön mit szólna, ha élőben látna egy ilyen eseményt?

[cn-social-icon]

Az emberek reakciója nem meglepő.

Egy híres YouTube videós, Coby Persin rengeteg érdekes témát boncolgat a csatornáján. Kísérletei érdekesek, és meghökkentőek. Jól mutatják az (átlag) emberi természetet.

Korábban már írtunk Coby néhány videójáról. Agy egyik videó az volt, amiben Hajléktalan apaként kért pénzt, a kislányával, aztán később drogosként. Ezt azért tette, mert arra volt kíváncsi, hogy kinek adnak több pénzt az emberek, az eredmény pedig meglepő volt.

loading...

Ezt a videót ITT megnézheti.

A másik videója az volt, amiben egy kamu Facebook profillal tini lányokat szedett fel, majd úgy tett, mintha el akarná őket rabolni. A videó célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy milyen veszélyes az online ismerkedés, és hogy a tinik mennyire könnyen csapdába csalhatóak.

Ezt ITT nézheti meg.

A harmadik videó pedig az volt, ahol pénzt ragasztott magára (nem is keveset), aztán kiment az utcára, egy táblával, amin az állt, hogy vegyenek el annyit, amennyire szükségük van. Kíváncsi volt, hogy milyen emberek vesznek le róla pénzt, és hogy mennyit. Az eredmény itt is meglepő volt, de nem írnánk róla többet.

Ezt ITT nézheti meg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És most itt a negyedik videó is, amiben a gyermekházasság a téma. A világban több mint 90 országban legális a gyermekházasság, így egészen fiatal lányok mennek hozzá öreg emberekhez, természetesen legtöbbször a „szülők adják oda”a lányukat önös érdekből.

Coby kíváncsi volt, hogy vajon hogyan reagálnának erre az olyan emberek, akiknek ez nem természetes, így hát fogott egy idős embert, aki a videó szerint 62 éves, és fogott egy kislányt, aki 12 a videó szerint, majd beöltöztette őket esküvői ruhába, ő pedig fotósnak öltözött.

Ezután kimentek a New Yorki, Times Square elé. Többet nem is mondanánk, nézzék meg a videót.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Facebook hozzászólások