CSÓTÁNYOK FOGADTÁK A NÉBIH ELLENŐREIT EGY XIII. KERÜLETI PÉKSÉGBEN

A Nébih egy újabb pékséget zárt be, most a XIII. kerületben.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A pékségben elég nagy gondok voltak, de azóta már pótolták a hiányosságokat, és már újra meg is nyitottak.

Egy pékség XIII. kerületi üzemében tartott ellenőrzést a hét elején a Nébih. A pékségben csótányok voltak, és a papírokkal is gondok voltak. Állítólag a hozzávalók nem voltak nyomon követhetőek, és a dokumentumokkal is problémák voltak. Az ellenőrzés során több mint 3 mázsa alapanyagot, félkész és készterméket kellett kivonni a forgalomból.

A pékség külföldi tulajdonban van, és sem az alapanyagok, sem a termékek nem voltak nyomon követhetőek, valamint a gyártást sem dokumentálták. Ezek mellett, még csótányokat is találtak az üzemben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Voltak csótányok a raktárban, a feldolgozótérben, de még a hűtőben is. Összesen több mint három mázsa alapanyagot foglaltak le, és persze kész, és félkész termékeket is.

Az üzemet felfüggesztették addig, amíg a cég nem pótolja a hiányosságokat, és valószínűleg több százezer forintos bírsággal számolhatnak.

Az üzem pár napon belül pótolta a hiányosságokat, és valószínűleg a csótányokat is kiirtották. A hatóságok tartottak a pékségben még egy ellenőrzést, és miután mindent rendben találtak, a cég újra elkezdhette a gyártást.

Azért megdöbbentő az, hogy néhány cég, milyen körülmények között gyártja azokat az élelmiszereket, amiket mindennap eszünk. Talán sok esetben jobb, ha nem látunk bele a gyártási folyamatba, hiszen akkor kb nem ennénk meg semmit.

Szólj hozzá

Hozzászólás