A KÁROMKODÓ MUCSI ROBOTNÁL MA NEM LESZ VICCESEBB

Előre szólunk, hogy nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Ilyet nem gyakran írunk ki, de most kiírjuk, mert bizony ehhez a videóhoz szükséges egy sajátos „humor”.

Na de inkább vágjunk bele. Valószínűleg nagyon sokat ismerik Mucsi Zoltánt. Aki esetleg nem ismerné, annak gyorsan leírjuk röviden.

Szóval, Mucsi Zoltán egy magyar színész, aki rengeteg filmben játszott már, de sok reklám szerepe is volt, és természetesen rengeteg színházi darabban is játszott, a szakma által elismert színész.

Mucsi nagyon sok filmben, egy idegbeteg, ordibáló, káromkodó figurát játszik, amit bizony nagyon jól is hoz. Már-már legendássá vált káromkodásait szinte mindenki ismeri, és nagyjából bárhol hallhatta is, de azért mi most nem szeretnénk leírni belőle ismertebbeket.

Aki esetleg eddig nem ismerte volna, de a videón jót nevet, az mindenképpen nézzen utána Mucsi munkásságának.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nos, és van a Boston Dynamics, akik robotokkal foglakoznak. Hihetetlenül klassz robotokat építenek, és mindezt nagyon profin.

Nos, a Boston Dynamics egy bemutató videót készített az egyik új robotjukról, majd jött egy ötletes Magyar, aki a robot bemutató videójához, bevágta Mucsi legjobb beszólásait.

Természetesen a videó nagyon felkapott lett, és közel négyszázezren nézték már meg, aminek a feltöltő biztos nagyon örül. Persze a videó nem mindenkinek tetszik, hiszen aki nem vevő annyira a káromkodásra, annak valószínűleg egyáltalán nem fog tetszeni.

Viszont akik hasonló humorral rendelkeznek mint a feltöltő, vagy akár Mucsi, vagy akár a szerkesztőség néhány tagja, azok biztosan jót fognak nevetni a Mucsi-Robot kombón.

Szólj hozzá

Hozzászólás