AZZAL KEZDTE EGY KÍNAI TANÁR A TANÉVET, HOGY VÉGIGPOFOZOTT 20 DIÁKOT – VIDEÓ

AZZAL KEZDTE EGY KÍNAI TANÁR A TANÉVET, HOGY VÉGIGPOFOZOTT 20 DIÁKOT - VIDEÓ

Azzal kezdte egy Kínai tanár a tanévet, hogy végigpofozott 20 diákot.

[good_old_share]


Hatalmas felháborodást indított el a neten.
Rengetegen szidják a mai iskolai rendszert, és azt, hogy a tanár már nem ütheti meg a gyereket. Az idősebbek még valószínűleg tudják, hogy néha 1-2 tanári pofon bizony jót tett a gyerekeknek, és gyorsan megtanultak viselkedni az órán.

Ez igaz is, és valószínűleg így gondolkodott az a Kínai tanár is, aki pofozással kezdte a tanévet, csak a probléma az, hogy nem azért pofozta meg a diákokat, mert rosszul viselkedtek volna.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A diákoknak emlékezetből kellett verseket leírniuk, és a tanár a hibákat büntette pofonnal, ráadásul nem is kicsivel.

A tanár elég nagy pofonokat adott a diákoknak ráadásul általában több pofonnal jutalmazott egy hibát.A videót egy diát készítette, amit fel is töltött a netre, a videó pedig gyorsan hatalmas felháborodást keltett, és a rendőrség figyelmét is felkeltette.

A tanárt azonnali hatállyal felfüggesztették, és valószínűleg a rendőrség sem fogja büntetlenül hagyni a diákok bántalmazását.
A helyi sajtó szerint a tanár egyébként nemrég került fel a nagyvárosi iskolába, mert korábban vidéken tanított, azonban itt nem lehetett róla ilyen dolgokat hallani.

Felfoghatatlan, hogy egy ember, főleg egy tanár hogy lehet ennyire elborult, és miért élvezi azt, hogy ha bánthatja a diákokat.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások