EGYRE AGRESSZÍVABBAK A BEVÁNDORLÓK

EGYRE AGRESSZÍVABBAK A BEVÁNDORLÓK
loading...

Kovács Zoltán, kormányszóvivő szerint, a bevándorlók egyre agresszívabbak és követelőzőbbek.

[cn-social-icon]

A kormányszóvivő szerint a magyar kormány eközben emberséges.

Egyre agresszívabbak, egyre követelőzőbbek az egyre nagyobb számban érkező bevándorlók,  Ezzel egyetért Kovács Zoltán is, aki nem sokkal azután nyilatkozott az MTI-nek, hogy Röszkén könnygázt vetettek be a lázadó bevándorlók ellen.

loading...

A kormányszóvivő hozzátette, „Mivel az illegális bevándorlók nem engedelmeskednek a szabályoknak, egyre nehezebb feladat a hatóságok számára az európai rendelkezések által megkövetelt intézkedések, mint például az ujjlenyomat-vétel végrehajtása” Ezzel pedig mégjobban megnehezítik maguknak azt, hogy regisztrálva lépjék át a határt..

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Nincs semmilyen ok, ami szükségessé tenné, hogy 141 ezer ember érkezzen illegálisan Magyarországra a zöldhatáron keresztül” Nyilatkozta Kovács Zoltán.

Az biztos, hogy mióta egyre többen jönnek át a határon, azóta egyre agresszívabbak és követelőzőbbek is a migránsok. Ezt az is bizonyítja, hogy már nálunk is könnygázt kell bevetni ellenük, és hogy már a Honvédséget is szóba hozták a határ védése kapcsán.

Mi várható a közeljövőben? Szakértői vélemény. Nógrádi György: A második migránshullám most érkezik, totális káosz várható:

A rendőrség tehát nagyon nehéz körülmények között van, de próbálja a lehető leg emberségesebben megoldani a dolgot. Viszont az egyre agresszívabb migránsokat bizony nem egyszerű kezelni.

Kovács Zoltán azt mondta, hogy képesek elvégezni a rendőrök ezt a feladatot, ráadásul a határvadász egységek fel leszek készítve az ilyen jellegű helyzetek kezelésére is, a rendkívüli parlamenti ülésen, pedig jogszabályi védelmet is kap a magyar határ.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
[cn-social-icon]

Read previous post:
STRATÉGIAI HÁBORÚ EURÓPA ELLEN – MIGRÁNS ÁRADAT.
STRATÉGIAI HÁBORÚ EURÓPA ELLEN – MIGRÁNS ÁRADAT

STRATÉGIAI HÁBORÚ EURÓPA ELLEN – MIGRÁNS ÁRADAT Több katonai szakértő egybehangzó állítása alapján egész Európa hatalmas veszélynek van kitéve, mert...

ILYEN A KERÍTÉSÜNK MŰKÖDÉS KÖZBEN! - VIDEÓ
ILYEN A KERÍTÉSÜNK MŰKÖDÉS KÖZBEN! – VIDEÓ

Most egy videón megnézhetjük, hogy hogyan is működik a mi kerítésünk a bevándorlók ellen. [cn-social-icon] A szerb oldalról filmezték, mit...

Close