NA EZT OSZD MEG, EZT MINDEN SZÜLŐNEK LÁTNI KELL!

EZT MINDEN SZÜLŐNEK LÁTNI KELL!

Ezt a videót mindenkinek látnia kell!

[cn-social-icon]

Egy 22 éves férfi kísérletet végzett, amelynek során azt akarta megmutatni a mai tinilányok milyen könnyen veszélybe sodorhatók az interneten lévő ismerkedéssel.

Ez a kísérlet sajnos szomorú befejezéssel zárult, ugyanis mindegyik lány hajlandó volt vakrandira menni a sráccal, akiről igazából semmit sem tudott.

Coby Persin aki 22 éves, a közösségi oldalon 15-nek adta ki magát és készített egy kamuprofilt. Majd bejelölgetett ismeretlen lányokat, ezzel akarta megmutatatni hogy mennyire óvatlanok a mai fiatalok.

loading...

A srác Jason néven rögtön csajozni kezdett és bejelölt ismerősnek egy 14, egy 13 és egy 12 éves lányt. Az idegen fiút mindegyikük visszajelölte, aztán pedig rögtön beszélgetni kezdtek. Coby, azaz a kamu profil Jason, 3-4 nap beszélgetés után rögtön randira hívta a lányokat, akik bele is mentek.

A kísérlet része volt, hogy az egészbe a lányok szüleit is belevonták, akik a randin hirtelen megjelentek, aztán kiosztották felelőtlen gyereküket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az első lány a 13 éves Mikayla volt, akit Jason egy parkba hívott el.

A második a 12 éves Julianna a lakásán akarta fogadni a srácot, de miután szülei lefeküdtek aludni. 

A harmadik lány a 14 éves Jenna pedig simán beszállt a vadidegen fiú kocsijába.

A szülők nem gondolták hogy a lányuk belemegy a randiba, és mikor kiderült hogy mégis, akkor természetesen csalódottak voltak.

Mikayla randijánál hirtelen megjelent az apuka. Juliannánál pedig Coby-val volt az apja. Jennát pedig a saját szülei várták az idegen kocsiban, persze maszkban és úgy tettek, mintha el akarnák rabolni.

A szülők számára ez egy fontos figyelmeztetés, hogy el kell beszélgetni a közösségi oldalon esztelenül ismerkedő tini gyerekével.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások