A MIGRÁNSOK MÁR A KERESZTÉNY ÜNNEPEKET IS TÖRÖLNI AKARJÁK

A MIGRÁNSOK MÁR A KERESZTÉNY ÜNNEPEKET IS TÖRÖLNI AKARJÁK.
loading...

A MIGRÁNSOK MÁR A KERESZTÉNY ÜNNEPEKET IS TÖRÖLNI AKARJÁK

[cn-social-icon]

Vannak olyan keresztény vallási ünnepek, melyek jelentősen sértik a Muszlimok vallási érzelmeit.

Ilyen például a Márton napi keresztény fesztivál is. Ezért a Merkel kancellár által Németországba invitált bevándorlók úgy döntöttek, hogy ezt az ünnepet törölni kell.

Akaratukat Németország legendás városában, Düsseldorfban jelentették be.

A Márton napi keresztény fesztiválon a hagyomány alapján az a szokás, hogy az iskolák a nagyváros főterén felvonulnak. Úgy tűnik, hogy a fiatalok felvonulása és egysége rendkívül sértő a migránsok, és azok muszlim vallási érzülete számára.

loading...

A hagyományos rendezvényt az Iskolák Szövetségének elnöksége szervezi. A szervezet elnöke reagált a követelésre, és kijelentette, hogy „szó sem eshet arról, hogy a rendezvényt ne tartsák meg!”

Természetesen azt nem tudjuk, hogy erről a „furcsa” követelésről értesült-e Merkel asszony, és az őt, illetve liberális nézeteit támogató politikusok mit szóltak a hírhez. Az viszont már most is biztosan kijelenthető, hogy az európai kereszténységbe „integrálni” kívánt muszlim vallás veszélyeire egyre többen kezdenek felfigyelni.

Ezzel kapcsolatban korábban közöltünk is egy cikket, melyben Amel Shamon Nona érsek figyelmezteti Európát a rá leselkedő veszélyekre. A cikket IDE KATTINTVA olvashatod.

A témával kapcsolatban kíváncsian várjuk a véleményedet, melyet az oldal alján lévő Facebook panelon is megírhatod.

A rövid hírről a HírMa számolt be.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
ELLOPOTT 61 MILLIÓT, MAJD ELBUKTA EGYETLEN FOGADÁSON
ELLOPOTT 61 MILLIÓT, MAJD ELBUKTA EGYETLEN FOGADÁSON

Miközben haszánkban egyre nagyobb a szegénység, napról napra többen éheznek, akadnak olyanok is, akik pillanatok alatt hatalmas pénzeket játszanak el....

ILYEN, AMIKOR EGY FEKETE LYUK BESZIPPANT EGY CSILLAGOT
ILYEN, AMIKOR EGY FEKETE LYUK BESZIPPANT EGY CSILLAGOT

Nagyon szép animációs felvétel készült arról, hogy hogyan szippant be egy csillagot egy fekete lyuk. [cn-social-icon] Ugyan ez csak egy...

Close