A VAKOND EMBEREK NYOMAIRA BUKKANTAK?

A VAKOND EMBEREK NYOMAIRA BUKKANTAK?
loading...

A vakond emberek nyomaira bukkantak?


[good_old_share]

Vajon tényleg létezhet a legenda?
A vakond emberek legendája nem túlságosan elterjedt. Nem hisznek benne túl sokan, és viszonylag elég kevesen is hallottak róla.

A Kínai legenda szerint a föld mélyén úgynevezett vakond emberek élnek, elzárva a külvilágtól.

loading...

Élőhelyükre barlangokon keresztül lehet eljutni, azonban aki megpróbálja, az nem tér vissza többé.

Bár elég kevesen hiszen ebben a legendában, Kínában mégis eléggé elterjedt. Az egész egyébként úgy indult, hogy rajzokat találtak a vakond emberekről, és irományokat is találtak róluk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most pedig a legenda még felkapottabb lett, ugyanis a hírek szerint Kínában, egy metróásás közben érdekes leletekre bukkantak.

A metró ásása közben érdekes rajzokat és feliratokat találtak, a szakemberek pedig úgy gondolják, hogy egykor egy idegen civilizáció élhetett ott, a föld mélyében.

A metró építését felfüggesztették, és elkezdtek ásatásokat végezni, és még megdöbbentőbb leletekre bukkantak. Több csontvázat is találtak, és a DNS vizsgálatokból kiderült, hogy nem egészen emberiek, ráadásul ezek az „emberek” nem rendelkeztek szemüreggel.
Így a legenda most még erősebbé vált, és még többen elkezdtek foglalkozni a vakond emberek legendájával.

Korábban is volt egy ilyen eset Kína egy másik részén, ott állítólag néhány ember rejtélyes módon eltűnt az ásatásokról, a helyiek pedig azt beszélték, hogy a vakond emberek rabolták el őket.

Persze a leletek még nem bizonyítanak semmit, de a legendát megerősíti.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
NEMZETKÖZI PEDOFILHÁLÓZATOT KAPCSOLT LE AZ FBI
NEMZETKÖZI PEDOFILHÁLÓZATOT KAPCSOLT LE AZ FBI

Nemzetközi pedofilhálózatot kapcsolt le az FBI. [good_old_share] Hosszú nyomozás után rengeteg embert tartóztattak le, és az oldal üzemeltetőjét is letartóztatták....

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!
HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?! [good_old_share] Ti küldtétek...(olvasói levél) Tisztelt szerkesztőség! (FIGYELEM! Szavazás az oldal alján!)  ...

Close