A VAKOND EMBEREK NYOMAIRA BUKKANTAK?

A VAKOND EMBEREK NYOMAIRA BUKKANTAK?
loading...

A vakond emberek nyomaira bukkantak?


Vajon tényleg létezhet a legenda?
A vakond emberek legendája nem túlságosan elterjedt. Nem hisznek benne túl sokan, és viszonylag elég kevesen is hallottak róla.

loading...

A Kínai legenda szerint a föld mélyén úgynevezett vakond emberek élnek, elzárva a külvilágtól.

Élőhelyükre barlangokon keresztül lehet eljutni, azonban aki megpróbálja, az nem tér vissza többé.

Bár elég kevesen hiszen ebben a legendában, Kínában mégis eléggé elterjedt. Az egész egyébként úgy indult, hogy rajzokat találtak a vakond emberekről, és irományokat is találtak róluk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most pedig a legenda még felkapottabb lett, ugyanis a hírek szerint Kínában, egy metróásás közben érdekes leletekre bukkantak.

A metró ásása közben érdekes rajzokat és feliratokat találtak, a szakemberek pedig úgy gondolják, hogy egykor egy idegen civilizáció élhetett ott, a föld mélyében.

A metró építését felfüggesztették, és elkezdtek ásatásokat végezni, és még megdöbbentőbb leletekre bukkantak. Több csontvázat is találtak, és a DNS vizsgálatokból kiderült, hogy nem egészen emberiek, ráadásul ezek az „emberek” nem rendelkeztek szemüreggel.
Így a legenda most még erősebbé vált, és még többen elkezdtek foglalkozni a vakond emberek legendájával.

Korábban is volt egy ilyen eset Kína egy másik részén, ott állítólag néhány ember rejtélyes módon eltűnt az ásatásokról, a helyiek pedig azt beszélték, hogy a vakond emberek rabolták el őket.

Persze a leletek még nem bizonyítanak semmit, de a legendát megerősíti.

loading…


[apss_share]

loading…


Read previous post:
NEMZETKÖZI PEDOFILHÁLÓZATOT KAPCSOLT LE AZ FBI
NEMZETKÖZI PEDOFILHÁLÓZATOT KAPCSOLT LE AZ FBI

Nemzetközi pedofilhálózatot kapcsolt le az FBI. Hosszú nyomozás után rengeteg embert tartóztattak le, és az oldal üzemeltetőjét is letartóztatták. Két...

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!
HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?!

HOGYAN ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT, MAGYARORSZÁG és kelet-Európa újragyarmatosítását?! Ti küldtétek...(olvasói levél) Tisztelt szerkesztőség! (FIGYELEM! Szavazás az oldal alján!)   JÓLÉTI...

Close