A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK – ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS

A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK - ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS.
loading...

A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK – ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS

[cn-social-icon]

Úgy tűnik, hogy a Német nép egy részének elege lett az illegális bevándorlók által elkövetett erőszakos tettekből.

 

Önvédelemre szólítja fel a Pegida a tagságát, és a németeket is.

A szilveszteri, – jórészt külföldiek, köztük nagy számban található illegális bevándorlók által elkövetett brutális erőszakhullám „tette fel az i-re a pontot”.Sokan rájöttek, hogy az adófizetők pénzén tartott politikusok, és a politika által irányított állami szervek képtelenek megvédeni saját polgáraikat, így a Pegida – a nemzeti önvédelemre hivatkozva a saját kezébe vette az irányítást.

A Pegida gyűlése után ez a beszéd hangzott el: (részlet) Mérhetetlen dühöt érzünk!

loading...

Az a mocskos merkel Köln városát csatatérré változtatta, a kedvenc városomat Észak-Rajna-Vesztfália tartományban. Szinte polgárháború szélére sodorta, ott nőket és lányokat erőszakoltak meg, molesztálták és kirabolták őket.

Ezen túlmenően, még a rendőröknek is neki támadtak, valamint a katedrálisunkat rakétákkal lőtték leköpték és becsmérelték…

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezt egyszerűen német állampolgárként nem lehet elfogadni, egy amatőr és pusztító kormány van hatalmon és ezek a politikusok a mi asszonyainkat és lányainkat sodorták veszélybe.

Természetesen érthető, és jogos az indulat. Valószínű, hogy minden normális ember, (még a liberálisok is) felháborodnának, ha szeretteiket, rokonaikat megerőszakolnák, kirabolnák, és összevernék a nyílt utcán.

A francia boltosok is mérhetetlenül feldühödtek, amikor az illegális bevándorlók sorozatosan kifosztották az üzleteiket. Mivel a rendőrség szinte tehetetlen volt, ott is a saját kezükbe vették az irányítást.  Az alábbi videón láthatjuk.

 

BEGINNT DER BÜRGERKRIEG IN FRANKREICH FRÜHER ALS ERWARTET ???Die Franzosen greifen auf Selbsthilfe. Bürgerwehr aus mutigen Anwohnern und Ladenbesitzern unterstützen die hoffnungslose, überforderte und unterbesetzt Polizei. Sie fangen an, plünderer nach einer Krawalle, auf offener Straßen zu verprügeln !!!

Közzétette: Islam gehört nicht zu Europa. – 2015. november 29.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN
ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN – VIDEÓ

Elkészítették azt a drónt, ami már képes embereket szállítani. [cn-social-icon] Itt van minden információ, amit a drónról tudnunk kell, és...

FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA
FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA

Az egész országra riasztást adtak ki, a sűrű köd, és az ónos eső miatt. [cn-social-icon] A mai napunk nem lesz...

Close