MEGVERTEK EGY KISLÁNYT, AMÍG AZ ÓVÓNŐ TELEFONÁLT

MEGVERTEK EGY KISLÁNYT, AMÍG AZ ÓVÓNŐ TELEFONÁLT
loading...

Egy Szegedi óvodában csúnyán megvertek egy kislányt, az óvónő pedig nem vette észre, mert éppen telefonált.

[cn-social-icon]

Az eset még tavaly történt, de a nyomozást most fejezték be.

A megvert kislányt egy arra járó mentette meg, azzal, hogy becsöngetett az óvodába, és szólt az óvónőnek, hogy mi történik. A kislány nem szenvedett súlyos fizikai sérüléseket, a sérülései 8 napon belül gyógyulóak voltak, de lelkileg valószínűleg megviselte őt.

loading...

Valószínűleg nem érezhette később biztonságban magát, hiszen ennél az esetnél nem segített az óvónő, aki észre sem vette az egészet, mert telefonált. Az óvónő egyébként nem beszélt sokáig, 3 percig sem tartott a telefonhívás, de sajnos ez is elég volt arra, hogy megtörténjen a baj.

Úgy tudjuk, hogy a kiscsoportos kislányt, két nagycsoportos fiú verte meg, az egyikük a kislányon térdelt, és ütötte egy ággal, míg a másik a haját húzta és beletérdelt a fejébe. Ezen kívül homokot szórtak a szemébe, és a szájába is, a kislány pedig nem tudott segítségért kiabálni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később aztán a szülők feljelentése után megindult a nyomozás az ügyben. A nyomozást befejezték, és vádemelést javasoltak az óvónő ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt.

Állítólag az óvónő csak akkor vette észre a bántalmazást, mikor egy arra járó becsöngetett, hogy szóljon neki, hogy mi történik az udvaron. Úgy tudjuk, hogy az óvónő azóta már egy másik óvodában dolgozik.

Sokan azon a véleményen vannak, hogy az ilyen jellegű esetek erősítik a gyerekeket és később a hasznukra válhat, amiben pszichológusok szerint is van valami. Azonban ez már egy durvább eset, főleg hogy két fiú verte meg a lányt. Persze a gyerekek ilyenek, de azért reméljük, hogy a szülők elbeszélgettek a fiúkkal arról, hogy hogyan is kell viselkedni a lányokkal.

[cn-social-icon]

Read previous post:
A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK - ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS.
A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK – ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS

A NÉMETEK VISSZAVÁGNAK - ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁS [cn-social-icon] Úgy tűnik, hogy a Német nép egy részének elege lett az illegális bevándorlók...

ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN
ELKÉSZÜLT AZ EMBEREKET SZÁLLÍTÓ DRÓN – VIDEÓ

Elkészítették azt a drónt, ami már képes embereket szállítani. [cn-social-icon] Itt van minden információ, amit a drónról tudnunk kell, és...

Close