MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL

MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL.

MEGRÁZÓ VIDEÓ A PÁRIZSI TERRORTÁMADÁSRÓL

A LeMonde tette közzé az alább is látható videót.

[cn-social-icon]

"Engedd be az idegent, és kiver a házadból"…

 

A politikusok Európa szerte hónapok óta csak szónokolnak, hogy „egyre nagyobb a baj, tényleg kellene már valamit csinálni”. De csak rendkívül kevés ország tesz igazi, radikális lépéseket a határai és saját polgárai védelme érdekében.

Aztán sajnos akadnak olyan politikusok is, akik pedig nyíltan vállalnák (illetve országuk lakosságával vállaltatnák) azokat a veszélyeket, melyeket a muszlim vallás erőszakos integrációjával csempésznének be a keresztény Európába.

Ezek a politikusok úgy tesznek, mintha nem érzékelnék a veszélyt, miközben a valóságban nagyon is tisztában vannak azzal.

Ravaszul, a szeretetre és a toleranciára hivatkozva népükre kényszerítenék a sokszor erőszakos hordákat is. Ha finoman akarnánk fogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy ezek a politikusok valójában a keresztény Európa ősi ellenségének előretolt helyőrsége. Olyan árulók, akiknek az a feladata, hogy a legfelső szinteken, a törvényhozásba is beépülve gyengítsék a nemzetük ellenálló képességét.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások