JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG – VIDEÓ

JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG - VIDEÓ

Jeges vízbe csúszott a kutya, de megérkezett a segítség.


[good_old_share]

Megható videó.
Mi emberek szerencsére tisztában vagyunk azzal, hogy nem ajánlatos a jégre menni, mert könnyen beszakadhat alattunk. De ha esetleg mégis rámennénk, és beszakadna, viszonylag könnyen ki tudunk jönni.

Azonban az állatok nem így vannak ezzel. Ők sajnos nem igazát tudnak kijönni, és nincsenek tisztában azzal, hogy a jég beszakadhat alattunk, ezért az állatok fokozottan veszélyeztetettek az ilyen időben.

loading...

Ebben a videóban egy olyan kutyát láthatunk, aki alatt sajnos beszakadt a jég, és nem tudott kimászni a jeges vízből, azonban jött egy hős megmentő, és segített rajta.

Pedig nem volt egyszerű dolga.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt nem tudni, hogy a videó pontosan hol készült, sőt, még azt sem, hogy melyik országban, de nem is ez a lényeg.

A lényeg az, hogy a kutya becsúszott a vízbe, és nem tudott onnan kijönni, és a két mellső lábával kapaszkodott a jég szélébe, hogy ne merüljön el a jeges vízben.

A kutya valószínűleg egy idő után valószínűleg elmerült volna a vízben, és odaveszett volna, azonban jött a segítség, és minden megoldódott.

Egy pocakos, kopasz férfi futott be a tó jegére cipő és póló nélkül, hogy megmentse a kutyát.

Persze nem volt egyszerű dolga, hiszen a kutya meg volt ijedve és folyamatosan próbálta őt megharapni, ráadásul egyszer sikerült is megharapnia.

A férfit azonban ez sem tántorította el, és végül elkapta a kutya nyakát és kihúzta őt a jégre.
Majd aztán lefutotta a tiszteletkörét az éljenző tömeg előtt.

Ezek az emberek az igazi hősök.

Ha tetszett a videó, akkor oszd meg, hogy mások is lássák.
[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások