ÁLLÍTÓLAG A CIA ÖLTE MEG MARILYN MONROET

ÁLLÍTÓLAG A CIA ÖLTE MEG MARILYN MONROET
loading...

Állítólag a CIA ölte meg Marilyn Monroet.


[good_old_share]

Egy egykori CIA ügynök arról mesélt, hogy neki kellett megölnie Marilyn Monroet.
loading...

Marilyn Monroe halálát a mai napig rejtély övezi. Azt már mindenki tudja, hogy a színésznő drog túladagolásban halt meg, azonban azt sosem sikerült kideríteni, hogy a túladagolás csak egy véletlen baleset volt-e, vagy szándékos öngyilkosság, vagy esetleg merénylet.

És persze a színésznő haláláról szinte mindenki más véleményen van.

Egy volt CIA ügynök azonban lehetséges, hogy pontot tett az ügy végére. A halálos ágyán azt nyilatkozta, hogy ő ölte meg Marilyn Monroet, ugyanis kockázatot jelentett.

Norman Hodges azt mondta, hogy azért kellett megölniük a színésznőt, hogy eltusoljanak egy szexbotrányt, és azért, mert kockázatot jelentett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint ugyanis Marilyn nemcsak Kennedy elnök szeretője volt, hanem Fidel Castroval is lefeküdt. A CIA szerint pedig ez kockázatos volt a nemzetbiztonságra nézve, ráadásul hatalmas botrányt is robbantott volna, ezért a színésznőnek meg kellett halnia.

Ezért az ügynök augusztus 5-én bement Monroe szobájába és befecskendezte a klorálhidrátot és barbirutátot tartalmazó drogot, ami azonnali halált okozott a színésznőnél.
„A parancsnokom Jimmy Hayworth közölte velem, hogy Marilyn-nek meg kell halnia és az egésznek úgy kell látszódnia, mintha az öngyilkosság vagy, túladagolás lenne. Én azelőtt még soha nem öltem meg nőt, de most engedelmeskednem kellett a parancsnak és Amerikáért tettem mindezt.”

„Nem engedhettük meg, hogy stratégiailag fontos információkat továbbítson a kommunistáknak. Ezért kellett meghalnia! Én csak tettem, amit tennem kellett!" Mondta Hodges.

A CIA egykori ügynöke azt is bevallotta, hogy felsőbb utasításra összesen 37 emberrel végzett 1959 és 1972 között, köztük Marilyn-nel is, aki egyedüli nő volt a célszemélyek közül.

Hodges 41 évig dolgozott a CIA-nak, és állítólag egy bérgyilkos szerepet töltött be, aki arra a célra szolgált, hogy likvidálja azokat az embereket, akik veszélyt jelentettek a nemzetbiztonságra. Arról is beszélt, hogy rajta kívül még 4 ilyen ember dolgozott.
A 78 éves férfit az FBI is kihallgatta, és megkeresték azokat az embereket is, akikről beszélt, azonban közülük már senki sem élt.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG - VIDEÓ
JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG – VIDEÓ

Jeges vízbe csúszott a kutya, de megérkezett a segítség. [good_old_share] Megható videó. Mi emberek szerencsére tisztában vagyunk azzal, hogy nem...

A DIÁKOK ELŐTT VÁGATTA KOPASZRA A HAJÁT AZ IGAZGATÓ, HOGY MEGVÉDJE AZ EGYIK TANULÓT - VIDEÓ
A DIÁKOK ELŐTT VÁGATTA KOPASZRA A HAJÁT AZ IGAZGATÓ, HOGY MEGVÉDJE AZ EGYIK TANULÓT – VIDEÓ

Igazgató így még nem állt ki, egyetlen diák mellett sem. [good_old_share] Ennél meghatóbb videót biztosan nem fogsz látni a héten....

Close