EGY HÁZASPÁR CSALÁDTAGKÉNT ÉL EGYÜTT EGY MEDVÉVEL – VIDEÓ

EGY HÁZASPÁR CSALÁDTAGKÉNT ÉL EGYÜTT EGY MEDVÉVEL - VIDEÓ
loading...

Egy házaspár családtagként él együtt egy medvével.


[good_old_share]

A medve láthatóan nagyon jól érzi magát.
loading...

A legtöbb ember tart valamilyen háziállatot. Vannak akik kutyát, vannak akik macskát, esetleg halakat, extrémebb esetben pókot, kígyót és hasonlók.

A lényeg az, hogy rengetegen tartanak háziállatot, azonban az biztos, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik egy medvével élnek együtt.

Ez az Orosz család azonban egy medvével él együtt, és láthatóan nagyon szeretik az állatot, és a medve is szereti őket.

Az orosz család 23 évvel ezelőtt fogadta be a medvét, aki akkor még természetesen csak egy kis medvebocs volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kicsire vadászok találtak rá, és a házaspár gondozásba vette. Azóta már eltelt 23 év, és a medve még mindig ott él velük boldogan.

És valószínűleg még sokáig velük lesz, hiszen a medvék átlag életkora a vadonban ugyan csak 25 év, azonban ha jól tartják őket, és az emberek gondozzák, akkor akár 50 évig is élhetnek.

A medve a házban él a családdal, együtt piknikeznek, és még a TV-t is együtt nézik. A család elmondta, hogy a medve nagyon barátságos, és az idegenekkel is szívesen játszik és símogattatja magát.
Sokan kérdezik a családtól, hogy nem félnek-e attól, hogy egyszer megtámadja őket, de azt mondják, hogy egyáltalán nem agresszív és soha nem volt még olyan, hogy bármelyiküket is megharapta volna.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
ÁLLÍTÓLAG A CIA ÖLTE MEG MARILYN MONROET
ÁLLÍTÓLAG A CIA ÖLTE MEG MARILYN MONROET

Állítólag a CIA ölte meg Marilyn Monroet. [good_old_share] Egy egykori CIA ügynök arról mesélt, hogy neki kellett megölnie Marilyn Monroet....

JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG - VIDEÓ
JEGES VÍZBE CSÚSZOTT A KUTYA, DE MEGÉRKEZETT A SEGÍTSÉG – VIDEÓ

Jeges vízbe csúszott a kutya, de megérkezett a segítség. [good_old_share] Megható videó. Mi emberek szerencsére tisztában vagyunk azzal, hogy nem...

Close