TE MENNYI PÉNZT VENNÉL EL, HA INGYEN LENNE?

TE MENNYI PÉNZT VENNÉL EL, HA INGYEN LENNE?

Egy érdekes kísérletet vettek videóra, és az eredmény elgondolkodtató.

[cn-social-icon]

Egy népszerű videós legújabb témája az ingyen elvihető pénz volt.

Coby Persin arra volt kíváncsi, hogy ha pénzt ragaszt a ruhájára, akkor vajon mennyi idő alatt szedik le róla, és hogy milyen emberek fogják elvenni a ruhájára ragasztott pénzt.

A ruháján rengeteg pénz volt, és egy táblát is hordott magánál, amire az volt írva, hogy „Vidd, amire szükséged van.”  Az eredmény pedig eléggé meglepő lett.

loading...

A legtöbb ember elsétált mellette, és leginkább olyanok mentek oda a sráchoz, akiknek annyira nem is kellett volna az a pénz. Például egy láthatóan gazdagabb, öltönyös fickó, aki hozzá is tette, hogy igazából nincs rá szüksége, de ingyen van, akkor miért is ne.

A férfi csak úgy szedte a pénzt, majd jött egy nő, aki szintén nem tűnt éppen szegénynek, és ő is szépen körbejárta a srácon és leakasztotta a pénzeket, és mindezt úgy, hogy nagyjából hozzá sem szóltak a fiúhoz, csak odaálltak és elkezdték leszedni a pénzt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Majd megjelent egy hajléktalan a kutyájával, aki alig vett le egy-két bankjegyet, és azt mis megkérdezte hogy elveheti-e. Coby mondta neki, hogy vegyen még, de a férfi azt válaszolta rá, hogy csak ennyire van szüksége, a többit pedig adja oda másnak.

Persze Coby még adott neki, de nagyon elgondolkodtató, hogy a gazdagok csak úgy szedték a srácról a pénzt, miközben hozzá sem szóltak, míg a hajléktalan férfi, alig vett le valamit.

Coby videói közül már többet is bemutattunk, amiket szintén érdemes megnézni.

Például, hogy a mai tiniket mennyire könnyű lenne elrabolni, ezt ITT nézhetik meg.

Vagy hogy az emberek, egy hajléktalan apának, vagy egy drogosnak adnak-e több pénzt, amit ITT nézhetnek meg.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások