TÖBB EZER MIGRÁNS TART A HATÁR FELÉ

TÖBB EZER MIGRÁNS TART A HATÁR FELÉ
loading...

Készültség a Magyar határon.


Több ezer migráns érkezhet napokon belül.
A hírek szerint több ezer migráns tart a határ felé, és napokon belül ideérhetnek.

loading...

A népszavazás előtt, és közben rengeteget beszéltek arról, hogy a népszavazás híre eljuthat a migránsokhoz, és később akár problémát is okozhat.

Ez így is lett, hiszen a migránsok is hallottak a nálunk lévő népszavazásról, és abban bíztak, hogy a népszavazás után megnyitják a határokat.

Több TV riportere is ott volt a migránsok között, és elmondták, hogy folyamatosan kérdezgették őket arról, hogy megnyitják-e a határokat, és nagyon reménykedtek abban, hogy beengedik őket.

Többen hangot adtak annak, hogy ez rosszul sülhet el, hiszen ha a migránsok megtudják azt, hogy a határ zárva marad, lehetséges, hogy akkor is elindulnak Magyarország felé, és megpróbálnak bejutni, és ez úgy tűnik, hogy így is lett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint néhány száz migráns kezdett el tüntetni Belgrádban azért, hogy nyissák meg a Magyar határt, majd egy idő után elindultak felénk.

Pár óra alatt a néhány száz fős csoport ezer fősre duzzadt, miközben vonultak a Magyar határhoz Belgrád utcáin.
A riporterek szerint a tömeg folyamatosan nő, hiszen folyamatosan csatlakoznak az emberek a tömeghez. Valószínűleg több befogadó központból is csatlakozni fognak hozzájuk, így végül akár a több ezres számot is elérhetik.

Ha esetleg egy több ezer fős tömeg érne a Magyar határhoz, akkor komoly problémák is lehetnek, ha úgy döntenek, hogy megpróbálnak áttörni a határon.

A becslések szerint nagyjából 2-3 nap múlva érhetnek ide.

Reméljük, hogy erős túlzás a hír, és azért ennyi migráns nem fog a határhoz jönni, hiszen ha ennyien idejönnek, akkor nem valószínű, hogy békés kimenetelű lesz.
Read previous post:
FELISMERTÉK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT
FELISMERTÉK A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓT

Felismerték a Teréz körúti robbantót. Egyre közelebb vannak ahhoz, hogy megtalálják a tettest. A robbantó a merénylet előtt még bement...

MEGHATÓ TÖRTÉNET EGY ELFEKVŐBŐL
MEGHATÓ TÖRTÉNET EGY ELFEKVŐBŐL

Megható történet egy elfekvőből. Ezt a rövid történetet mindenkinek el kellene olvasnia. Sajnos évente több ezer idős ember hal meg...

Close